El Consell afirma que la volta a les aules s’ha produït amb “normalitat”

El 99,4% dels docents s'han incorporat al seu lloc de treball

El Consell afirma que la volta a les aules s'ha produït amb "normalitat"
Imatge d’arxiu d’una aula d’un centre educatiu.

Després de la reunió mantinguda entre el President de la Generalitat, Ximo Puig, el conseller d’Educació, Cultura i Esport, Vicent Marzà, i la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló, el Consell ha constatat que la volta a l’activitat lectiva després de les vacances de Nadal “s’ha produït amb normalitat” i s’ha anunciat que la Conselleria d’Educació ja ha inclòs les baixes comunicades per Covid-19 en la llista d’adjudicacions per a substitucions que publica cada dilluns perquè aquestes places estiguen cobertes aquest dimarts.

En concret, després de la represa de les classes s’ha registrat un 0,6% de docents en situació d’incapacitat temporal per Covid-19, la qual cosa no ha afectat el normal desenvolupament de l’activitat educativa.

Així mateix, cal recordar que el 77,8% del personal dels centres educatius de la Comunitat Valenciana ja ha rebut la dosi de reforç de la vacuna contra el coronavirus. Les persones pendents tindran noves oportunitats de rebre la dosi de record, ja que els departaments continuaran citant a les persones que tenen indicada aquesta dosi.

VACUNACIÓ INFANTIL
Respecte de la vacunació infantil, també s’ha recordat que 107.000 alumnes i alumnes menors de 12 anys ja estan vacunats, i s’ha assenyalat que es reprendrà aquesta setmana la immunització de l’alumnat de 5 a 8 anys, per a això ja s’ha remés a les famílies l’autorització amb la finalitat de procedir a la vacunació d’aquest grup de població.

En concret, les direccions dels centres educatius han comunicat 508 baixes de professorat per Covid-19. Per tant, dels prop de 78.000 docents, el 99,4% s’han incorporat al seu lloc de treball i el funcionament dels centres educatius ha arrancat amb normalitat.

Les direccions dels centres educatius de les comarques d’Alacant han comunicat 145 baixes per Covid-19 i, per tant, s’ha incorporat al seu lloc de treball el 99,5% del professorat.

Advertisements

Send this to a friend