El departament de Salut d’Alcoi segueix en risc extrem per Covid

Encara que a un menor ritme, els casos actius continuen incrementant

Nova baixada de la incidència de Covid-19 en el departament de Salut
A Alcoi hi ha 34 casos actius i una incidència de 57.

Des de fa més d’una setmana el departament de Salut d’Alcoi està en risc extrem de contagis per Covid-19. Després de l’actualització de dades realitzada hui per Sanitat, la zona es manté en la mateixa consideració després que els actius continuen augmentant, encara que a un menor ritme. 

Per exemple, amb dades del 28 de juliol, el departament ha sumat 27 actius més en tres dies, per la qual cosa actualment hi ha un total de 524 i una incidència de 383,28. Així mateix, s’han sumat 131 positius nous.

Dels 32 municipis que conformen l’àrea de Salut, hi ha casos actius en la meitat d’ells, és a dir, en 16. Alcoi és la localitat amb més casos actius de Covid-19, amb 296, encara que aquesta xifra només ha augmentat en un respecte a l’actualització del dimarts, mentre que ha sumat 66 positius més. Així, la nostra població registra una incidència de 497, per la qual cosa també està en risc extrem.

D’altra banda, a Ibi hi ha 19 actius més amb un total de 67 i una incidència de 284; 48 hi ha a Muro, xifra que s’ha mantingut estable des de l’anterior actualització. En aquests últims tres dies hi ha hagut un descens d’actius, i per tant d’incidència, a Benilloba, Castalla, Cocentaina, L’Orxa i Penàguila, mentre que segueix igual a Gorga i Planes.

De totes les poblacions del departament en les quals hi ha presència de Covid, la gran majoria estan en risc extrem –en alguns casos perquè són municipis de pocs habitants, la qual cosa fa que a pocs actius que hi haja, la incidència acumulada es dispare–; Castalla, Cocentaina i Onil estan en risc alt; i Planes en risc mitjà.

Send this to a friend