El dissabte 23 s’inaugura el camp Jorge Molina

Amb la presència de l'exjugador a la nostra ciutat i la disputa d'un torneig local de F8 aleví

El dissabte 23 s'inaugura el camp Jorge Molina
Jorge Molina en una imatge que va promocionar el Granada després de la seua retirada.

La inauguració oficial del camp Jorge Molina ja té data. Serà el pròxim dissabte 23, curiosament un número molt arrelat en la seua carrera futbolística, ja que va lluir eixe dorsal com a jugador del Granada, el seu últim equip abans de decidir penjar les botes el passat estiu.

D’aquesta manera es posa fi a molts mesos de silenci –el camp va començar a ser utilitzat pels clubs locals al desembre de 2020–, en gran part pels compromisos professionals del ja exfutbolista, com ha reconegut el propi regidor d’esports, Alberto Belda. “Ens hauria agradat poder celebrar l’acte molt abans però la seua agenda va fer que resultara impossible”, ha explicat.

Estava previst abrigallar aquest moment amb un torneig de caràcter nacional i la presència de clubs importants a la ciutat, però en tindre lloc en ple Nadal, amb l’activitat futbolística detinguda, s’ha optat perquè tot el protagonisme el tinguen els clubs locals, amb una competició de Futbol 8 en la categoria aleví, en la qual prendran part els equips que disputen la lliga de Jocs Esportius i la presència de l’Alcoyano com a convidat.

Els xiquets participants podran tindre un record d’aquest dia, ja que està previst repartir targetes amb la fotografia de Jorge Molina perquè puguen ser signades, a més dels clubs tindran una pilota amb la seua rubrica. També s’entregaran medalles commemoratives i hi haurà un vi d’honor per a autoritats i convidats a l’acte.

El moment més esperat serà quan es dispose a inaugurar el cartell amb el seu nom en reconeixement a una de les trajectòries més brillants de l’esport de la nostra ciutat.

A més, s’instal·larà un vinil en un lateral de la instal·lació, al costat dels actuals vestuaris, en els quals es fa un repàs a la seua carrera futbolística, contemplant els huit clubs en els quals va militar –Alcoyano, Gandia, Benidorm, Poli Ejido, Elx, Betis, Getafe i Granada– i on es recollirà també eixa xifra màgica de més 300 gols que va aconseguir com a professional.

Jorge Molina estarà acompanyat de tota la seua família i està previst que prenga la paraula per a dirigir-se als presents.

Send this to a friend