El GARA ultima la celebració dels seus 50 anys de vida amb diverses activitats

El grup de teatre amateur representarà aquest divendres i dissabte ‘Quatre dones’

El GARA ultima la celebració
Exposició del GARA en el Centre Comercial Alzamora.

El Grup d’Alcohòlics Rehabilitats d’Alcoi (GARA) continua avant amb la celebració del seu 50 aniversari, que es troba en la recta final amb diverses activitats previstes, i també en marxa durant aquest mes de novembre.

D’una banda, des de la setmana passada i fins al dia 30, es podrà visitar una exposició que recorre la història del GARA des de la seua fundació al novembre de 1972. Aquesta mostra està situada en l’última planta del Centre Comercial Alzamora, i està composta principalment per fotografies, però també per panells explicatius.

Les imatges estan dividides en diversos grups, segons l’activitat a la qual es referisca, com per exemple, el teatre o l’esport que s’ha dut a terme des d’aquesta entitat al llarg del seu mig segle d’història.

D’altra banda, segons comenta el seu president, Josele Linares, aquesta mateixa setmana el grup de teatre amateur del GARA pujarà a l’escenari ‘Quatre dones’, que està basada en l’obra de Juan Luis Mira, i que ha sigut adaptada per Dani Moltó. Neus Agulló ha estat a càrrec de la direcció de l’elenc.

Les funcions seran en el Centre Cultural Mario Silvestre el divendres 25 i dissabte 26 a les 20 hores. Les entrades estan disponibles tant en el GARA com en ticketalcoi.com i el seu preu és de 10 euros.

Finalment, un sopar el dissabte 26 clausurarà el 50 aniversari. Linares assenyala que acudiran persones que han format part de la història del GARA, i el paper del qual ha sigut rellevant en el desenvolupament d’aquesta entitat i del seu paper en la societat.

Send this to a friend