El Jazz serà protagonista de les nits del cap de setmana

Concerts hui i demà en el CADA

El Jazz será protagonista de las noches del fin de semana
El grup va participar en la gala dels premis El Nostre Esport. ARXIU

Hui arranca la novena edció del cicle de concerts itinerants de ‘Jazz amb la Manco’. El concert d’aquesta nit, a les 22 hores, s’ofereix al pati de l’IVAM-CADA, amb aforament reduït i limitat als protocols Covid, per la qual cosa es recomana acudir amb la deguda antelació. El grup que actua és Jazz Films, integrat per Moisés Olcina (saxo), Héctor Valero (teclat), Jorge Serrano (baix electrònic) i Javi Blanquer (bateria). A ells s’uneix Saray, que ha participat en les audicions de la Veu *Kids, i que *interpreterá tres cançons. El grup va intervindre recentment en la gala de lliurament de premis El *Nostre *Esport i oferirà un repertori bandes sonares de pel·lícules de cinema. La música anirà sincronitzada amb diferents escenes de les corresponents a les pel·lícules. Jazz Films actuarà també en Banyeres, Penàguila, Gorga i Beniarrés.
El cicle ‘Jazz amb la Manco’ està integrat per tretze concerts a càrrec de reconegudes bandes de jazz. El següent serà el divendres 9 de juliol, a càrrec de Cristina Blasco, a Millena.

Jazz Fest Mussol Alcoi, demà

Dins del primer Jazz Fest Mussol Alcoi, demà actuarà al pati de l’IVAM-CADA, ‘Heatty Kate Quintet’, a partir de les 20 hores. Serà el primer dels dos concerts del cicle. El següent serà el diumenge 11 de juliol, a càrrec de Arturo Serra Quartet.

Send this to a friend