El llegat d’un club de pedrera

El Mutua NB Alcoi va presentar el divendres als seus 25 equips

El llegat d'un club de pedrera
Els equips del NB Alcoi, sobre la pista del Francisco Laporta.

La tarde-nit del divendres va ser molt especial per a tota la família del Mutua Levante NB Alcoi, un exemple de club de pedrera que va presentar als seus equips, per a alegria de jugadores i jugadors, amb ple de la graderia principal del pavelló Mutualitat de Llevant, i per a orgull d’entrenadors, directius i familiars. Era la presentació número 14, tantes com el club porta en funcionament, hereu d’aquell Germaine de Capuccini, que al seu torn va prendre el va rellevar de l’històric Esclavas, que en la dècada dels 70 del segle passat va arribar pel cap alt alt del bàsquet femení espanyol.

En total van ser presentats 25 equips, dels quals 8 són escolars procedents dels 9 col·legis convinguts (Apacesco, Miguel Hernández, El Romeral, La Salle, CEIP Horta Major, Sant Vicent, CD Arnauda, Sant Vicent de Paúl i Sant Roque). La nòmina s’àmplia amb els deu equips d’iniciació al rendiment, tres júniors federats i quatre sèniors, dos d’ells jugant la Primera Divisió, la màxima categoria del bàsquet autonòmic, pas previ a les divisions nacionals.

Per a Lirios Rovira, directora esportiva del club, veure a tants equips trepitjant la pista del pavelló Mutualidad de Levante suposa “una enorme satisfacció veure com cada any augmenta el nombre d’equips i això ens fa créixer en molts sentits, sent actualment un club de referència a Alcoi i voltants”.

Send this to a friend