El Mag Hugo tanca l’any amb una bona collita de premis

La companyia recull un total de cinc guardons en el Festival Màgicus

El Mag Hugo tanca l’any amb una bona collita de premis
Hugo Aracil, en el centre, és l’ànima mater de l’equip de treball amb que compta per als diferents espectacles en producció.

Hugo Aracil se sent com en un núvol després de l’experiència viscuda recentment a Barcelona, on va poder compartir escenari amb algunes de les millors promeses de la màgia a Espanya. Va ser amb motiu del Concurs de Màgia Jove celebrat en el context del Festival Màgicus, que cada any reuneix el futur del sector de l’il·lusionisme i del qual es va poder emportar fins a cinc reconeixements, entre ells el primer Premi de Màgia de Prop, amb l’espectacle que interpreta de la mà del seu company Pol Pavo, anomenat ‘Màgia per un tub’.

“Estic molt molt content –ens comenta el Mag Hugo– després d’un llarg procés creatiu i de molt treball, hem pogut recollir els fruits, hi ha molta gent darrere, així que estic satisfet per ells també”.

Durant els assajos previs a les gales de concurs, tots els concursants van poder disposar d’un il·lusionista professional, el prestigiós Enric Magoo, que els va assessorar en alguns aspectes ajudant-los a millorar petits detalls del seu número. “Ha sigut increïble, a més, perquè el jurat del concurs estava composat pels millors mags: el propi Enric Magoo, un i ·lusionista professional que compta amb nombrosos premis i mencions, tant nacionals com internacionals; Xavier Tapias, que és un referent, o el director del festival internacional Magialdia, que també ens ha fet una menció especial”, assenyala l’alcoià, qui assegura que a més de ser un reconeixement a la seua feina, els guardons “donen ales per a continuar treballant, perquè de vegades arribes a no confiar del tot en el que fas i necessites que algú et diga “ho estàs fent bé”.

I també el festival ha sigut una oportunitat per a conéixer a professionals de la màgia i del teatre, intercanviar experiències i gaudir de la disciplina en tota la seua amplitud.

Pel que fa als seus projectes més immediats, el Mag Hugo estrenarà en breu un espectacle que han produït sobre el Nadal, en col·laboració amb l’Ajuntament d’Alcoi, i també hi ha intenció de seguir promocionant el xou amb què van triomfar a Barcelona i de presentar-se amb ell a certamens nacionals. A més, en cartera continuen tenint diferents muntatges amb els quals han collit èxits arreu de l’arc mediterrani, com ara ‘La pell de gallina’, a cavall entre el teatre i la màgia, que ha format part de la gira que ha recorregut moltíssimes ciutats l’últim any.

Send this to a friend