El Mercat de Nadal, aparador del comerç local i nadalenc

Està situat fins al dimecres en la Glorieta, sent la inauguració hui a les 12 hores

El Mercat de Nadal, aparador del comerç local i nadalenc
Muntatge de les casetes de El Mercat de Nadal.

La Glorieta torna a albergar hui El Mercat de Nadal, organitzat habitualment en el pont de desembre, com una mostra del comerç local, que té en aquest esdeveniment un aparador per als seus productes i també per als productes nadalencs.

La inauguració d’aquest mercat és hui a les 12 hores, i comptarà amb l’actuació del Grup de Danses Carrascal i l’ambientació del Grup de Dolçainers i Tabaleters la Cordeta.

Un total de 32 comerços i 3 entitats seran presents en El Mercat de Nadal, la preparació del qual s’ha dut a terme durant aquesta setmana amb el muntatge de les casetes en la Glorieta, i també de les activitats dirigides als més xicotets.

I és que, a més d’una gran mostra del comerç local i dels productes nadalencs, també hi haurà espectacles especials amb danses, dolçaines, contacontes, una flashmob, passejos amb dromedaris i burrites, ludoteca, jocs, tallers artesans i un recinte ecològic amb diferents atraccions, sempre seguint les recomanacions sanitàries indicades per a aquest moment.

Així, es podrà accedir a la Glorieta per qualsevol de les seues entrades, però l’aforament estarà limitat i hi haurà un únic sentit de circulació dins del recinte. A més, l’ús de la màscara és obligatori, i també el gel hidroalcohòlic tant en els llocs de venda com en les entrades.

El Mercat de Nadal estarà fins al dimecres 8 de desembre, i l’horari és de 10’30 a 14 hores i de 17 a 20’30 hores.

ACTIVITATS PROGRAMADES
Quant a la programació que complementa El Mercat de Nadal, hui a més de l’acte inaugural, a les 18 hores hi haurà un contacontes a càrrec de ‘El Globo Màgic’. Demà –i també el dimarts 7–, serà el torn de la música de ‘Mississipi Dixieland Jazz Band’ a les 11’30 i a les 18 hores. El dilluns hi haurà un taller d’instruments musicals a les 11’30 i a les 18 hores, ambientació a càrrec del Grup de Dolçainers i Tabaleters La Degollà d’Alcoi. Ja el dimecres, La Bruixa Xocolata oferirà un contacontes a les 12 hores i a les 17 hores l’Associació D*3 tancarà les activitats amb una flashmob nadalenca.

ENTITATS SOLIDÀRIES
Respecte a les entitats que participaran en aquesta cita, són Càritas, amb la campanya ‘Que ningú passe fred aquest hivern’ en la qual es recapten bombones de butà. També l’Associació Cultural Amics del Modernisme amb un estand a benefici de l’Associació de Familiars i Amics de Malalts d’Alzheimer d’Alcoi i Comarca –AFA Alcoi–. I finalment, l’Associació Cultural Samarita, que disposarà d’unes 1.600 entrades per al Campament Reial del pròxim 5 de gener.

En el següent vídeo pot veure com ha sigut la inauguració:

Send this to a friend