El Mercat de Nadal registra nivells de venda prepandèmia

Es pot visitar fins a aquest diumenge en la Glorieta

El Mercat de Nadal registra nivells de venda prepandèmia
Durant aquests dies s’està registrant bastant afluència de visitants. LUCIO ABAD

L’ambient nadalenc impregna durant aquests dies el parc de la Glorieta, espai que alberga el ja tradicional Mercat de Nadal des del dimecres, i que continuarà obert fins a aquesta vesprada.

Un total de 40 llocs de venda, tres d’ells d’entitats socials, conformen el Mercat d’enguany: “s’han quedat fora comerciants que volien participar i no ha sigut possible. La demanda cada vegada és més alta”, va assenyalar en la inauguració l’alcalde d’Alcoi, Toni Francés, qui va anunciar que s’està treballant per a ampliar les possibilitats d’aquest Mercat amb el propòsit de donar cabuda a un major nombre de comerciants.

El vicealcalde i regidor de Comerç, Àlex Cerradelo, va explicar que les parades que hi ha van des de gastronomia de dolços nadalencs a dolços internacionals o productes nadalencs: “hem intentat que tot el producte siga de quilòmetre 0”. Cerradelo apunta que els comerciants han indicat que “s’ha arribat a nivells de venda prepandèmia”, d’aquí ve que la valoració siga més que positiva, i és que, el clima que ha fet aquests dies també ha ajudat al fet que la gent s’estiga acostant fins al Mercat de Nadal per a gaudir de tot el que els comerciants d’Alcoi, i alguns de la comarca, ofereixen.

Quant a la repercussió econòmica, Francés va remarcar que es tracta d’una cita que “atrau a molta gent, que no sols ve a comprar, si no que aprofita per a menjar o sopar ací, per a gaudir de la il·luminació pròpia nadalenca que tenim, o per a veure el Betlem de Tirisiti o fer qualsevol de les tantes coses que ofereix el Nadal Alcoià”.

A més dels diferents quioscos de venda que omplin la Glorieta, hi ha activitats dirigides als més xicotets especialment, amb contacontes, actuacions musicals, passejos en camell o ruc, a més de jocs i també hi ha tallers que realitzen els propis llocs.

El Mercat estarà obert en horari d’11 a 14’30 i de 17 a 20’30 hores.

Send this to a friend