El Mig Any se celebrarà a partir de la segona quinzena d’octubre

L'ASJ preveu organitzar el concurs d'olleta, filaetes, vedats "i segurament, un acte als carrers d'Alcoi"

Hui torna l'Olleta, amb vigilància i control d'aforament per càmeres
Imatge de l’últim concurs d’Olleta celebrat a Alcoi per Mig Any. | ARXIU

Després de la reunió mantinguda a principis d’aquesta setmana entre la conselleria de Sanitat de la Generalitat; l’alcalde d’Alcoi, Toni Francés; l’edil de Festes, Carol Ortiz; i el president de l’Associació de Sant Jordi (ASJ), Juan José Olcina, l’entitat festera ha comunicat que finalment hi haurà Mig Any, però a partir de la segona quinzena d’octubre, que és l’acord al qual s’ha arribat entre les diferents parts.

L’ASJ ha mostrat una “satisfacció absoluta” després de la trobada de fa uns dies i ha avançat, el paraules d’Olcina que “tindrem Festa a l’octubre. El treball conjunt amb la Conselleria ha tingut els seus fruits. Tindrem Concurs d’olleta, filaetes, vedats i segurament, un acte als carrers d’Alcoi”.

Ahir a la vesprada la Junta Directiva de l’Associació va convocar als Primers Trons per a “fer-los arribar la intenció de celebrar el Mig Any i consultar la naturalesa i particularitats d’aqueixos esdeveniments”, ja que encara s’està a l’espera de definir els diferents actes.

Malgrat això, tant l’ASJ com l’Ajuntament han incidit en la “necessitat de complir rigorosament totes les recomanacions que es faran públiques, principalment les que tenen a veure amb la distància de seguretat i la utilització de mascareta”.

Send this to a friend