El Modernisme alcoià, en una revista internacional

Apareixen nombrosos espais de la nostra ciutat, com el Círculo Industrial o la Casa del Pavo

Els atractius turístics i patrimonials modernistes d'Alcoi protagonitzen el número 39 de la revista *Coup de *Fouet editada per la Ruta europea del Modernisme. L'única revista internacional dedicada enterament al *Art *Nouveau. Des de la contraportada i a través de les 6 primeres pàgines de la revista, el modernisme s'obri als lectors amb fotografies a tot color d'espais singulars com el Cercle Industrial, l'antic parc de bombers, alguns habitatges privats, la Casa de Laporta, Casa d'Escaló, actual seu del Conservatori de Música i Dansa de la ciutat i la Casa del Polit, entre altres. Aquesta revista editada pel *Institut del *Paisatge Urbà de Barcelona es publica en anglés i català i es fa arribar a tots els membres del *Art *Nouveau Club a més de les institucions i països que formen part de la Ruta europea del modernisme. La revista és semestral i té una tirada de 1.800 exemplars.
Publicació sobre el modernisme alcoià en la revista Coup de Fouet.

Els atractius turístics i patrimonials modernistes d’Alcoi protagonitzen el número 39 de la revista Coup de Fouet editada per la Ruta europea del Modernisme. L’única revista internacional dedicada enterament a l’Art Nouveau.

Des de la contraportada i a través de les 6 primeres pàgines de la revista, el modernisme s’obri als lectors amb fotografies a tot color d’espais singulars com el Círculo Industrial, l’antic parc de bombers, alguns habitatges privats, la Casa de Laporta, Casa de Escaló, actual seu del Conservatori de Música i Dansa de la ciutat i la Casa del Pavo, entre altres.

Aquesta revista editada per l’Institut del Paisatge Urbà de Barcelona es publica en anglés i català i es fa arribar a tots els membres de l’Art Nouveau Club a més de les institucions i països que formen part de la Ruta europea del modernisme. La revista és semestral i té una tirada de 1.800 exemplars.

Send this to a friend