El món del còmic i el manga se cita en la localitat de Muro

La Fira gira entorn de l'icònic personatge de Spider-Man

El món del còmic i el manga se cita en la localitat de Muro
La Fira del Còmic es va presentar el mes d’octubre passat.

Muro acull aquest cap de setmana la segona fira del còmic, mànega i cultura geek; una iniciativa que llança l’Ajuntament al costat de la col·laboració de The-Monkiki, associació que té com a objectiu fomentar i visibilitzar el treball d’il·lustradors valencians centrats en la creació de vinyetes que conten històries.

El certamen inclou presentacions de llibres d’autors locals o de la comarca i fins i tot una exposició de treballs realitzats per alumnat de l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Alcoi.

Tampoc faltaran en la Fira diferents jocs o tallers de pintura, maquillatge cosplay o de doblatge de personatges del còmic “estem molt agraïts a tots els artistes, entitats, comerços, voluntaris i al mateix Ajuntament per l’interés que han demostrat a l’hora d’impulsar aquest projecte. Esperem que vinga gent de diferents municipis de València, d’Alacant o de Múrcia ja que s’ha fet una important labor de difusió entre les associacions relacionades amb la cultura del còmic”, afirmava Fran Monleón, representant de The-Monkiki, durant la presentació d’aquesta gran festa el mes d’octubre passat.

Tot això es desenvolupa en les instal·lacions de l’alberg Serra de Mariola i l’esdeveniment està dedicat enguany al conegut personatge de Spider-Man.

Send this to a friend