El Moniàtic torna amb nombroses activitats

El festival independent se celebra els dies 16, 17, 22, 23 i 24 de setembre

El Moniàtic torna amb nombroses activitats
Imatge d’arxiu d’una edició anterior del Moniàtic.

En aquest mes de setembre torna el Moniàtic, i ho fa amb nombroses activitats, repartides en un total de cinc dies i diversos espais, sent El Partidor l’escenari principal de totes elles, escenari al qual se sumen el pub L’Escenari, el Petroli i el Bad Voodoo. 

Després de la pandèmia, l’organització ha preparat una programació musical i cultural gratuïta, repartida en els dies 16, 17, 22, 23 i 24 de setembre.

Per a començar, demà divendres, a les 19 hores, en el Petroli, tindrà lloc la festa de presentació del festival amb una exposició de cartells del festival i la participació de Moniates DJs. 

El dissabte començaran els concerts amb actuacions en el solar del carrer Forn del Vidre, a partir de les 18’30 hores. la proposta jove de rock alternatiu de Lespurna obrirà la jornada, que continuarà amb Aina Koda, rapera guardonada amb el Premi Ovidi Montllor 2022 a millor artista revelació, i finalment, N-340 oferirà el seu primer concert amb una fusió de ritmes i instruments tradicionals i electrònica, segons s’apunta des de l’organització.

La setmana que venen continuaran les activitats el dijous en L’Escenari amb la projecció d’un curtmetratge i un posterior concert. El divendres la música electrònica serà la protagonista i el Moniàtic tancarà el dissabte 24, amb el seu dia gran, començant amb un concert dirigit als més xicotets al matí, i per a la vesprada hi ha prevista una taula redona i una sèrie de concerts en el solar de Sant Rafel.

Es tracta de la dotzena edició d’aquest festival, que es “fonamenta en la cultura participativa, autogestionada, lliure i combativa i està organitzat per diferents persones i col·lectius de manera voluntària i sense ànim de lucre”. Així mateix, compta amb la col·laboració de la conselleria d’Educació, Cultura i Esport i de l’Ajuntament d’Alcoi.

Advertisements

Send this to a friend