El museu de Camilo Sesto rep donacions de diversos clubs de fans

Des de l'Argentina, Espanya i València s'han traslladat fins a Alcoi per a fer lliurament del material

El museu de Camilo Sesto rep
Raül Llopis i representants de clubs de fans del cantant alcoià.

Representants dels clubs de fans de Camilo Sesto de l’Argentina, Espanya i València s’han traslladat fins a Alcoi per a fer lliurament i formalitzar la donació de diferent material que serà exposat i custodiat en el futur museu del cantant alcoià.

Entre les donacions destaquen les entrades a concerts, fullets i publicacions aportades per Gabriela Rodríguez, del club de fans de Camilo Sesto a l’Argentina, el primer que es va fundar a tot el món, segons s’indica des de l’Ajuntament d’Alcoi.

En el cas del club de fans d’Espanya –el segon creat a nivell mundial–, una dels seus membres, María Jesús Núñez, ha aportat una placa de l’any 1976 que s’anava a entregar a Camilo en un acte que va haver de suspendre’s a causa de la malaltia del cantant, així com uns escrits en els quals Camilo responia a les preguntes de les sòcies del seu club de fans.

Des del club de fans de Camilo Sesto a València, la seua fundadora i amiga personal de l’artista, Fernanda Morcillo, ha entregat dues fotografies de 1984, quan el van nomenar faller d’honor de la Falla de Peris i Valero a València.

L’edil de Cultura, Raül Llopis, assenyala que aquestes donacions són “una mostra de la importància i rellevància nacional i internacional de Camilo, que ens permet conéixer una mica millor al cantant i a la persona”.

Send this to a friend