El musical ‘Chicago 1920’, demà en funcions de vesprada i nit

En el Teatre Calderón d'Alcoi amb un gran desplegament escènic i musical

La Bella y la Bestia, aquest dimecres en el Teatre Calderón
El musical serà en el Teatre Calderón.

Per a demà, 8 de desembre en el Teatre Calderón, en funcions de vesprada i nit, l’Associació d’Amigos de la Música d’Alcoi ens ha preparat un musical. Es tracta de ‘Chicago 1920’, un apassionant xou musical amb trepidants coreografies, grans veus i música en directe, ambientat en el més bulliciós i singular Night Club de Chicago en els temps de la llei seca. Compte una història basada en fets reals quan la periodista Maurine Dallas Watkins es va dedicar a cobrir la investigació i el judici de dos criminals: Beulah Annan i Belva Gaertner. La història és una sàtira sobre la corrupció en l’administració de la justícia penal.

En el repartiment trobem figures de la cançó i el musical com Gema Castaño, coneguda per interpretar els musicals “Los miserables” i “El diluvio que viene”, o posar-li veu en espanyol a “Pocahontas”. La cantant i ballarina argentina Melissa Fernández, és una artista polifacètica i versàtil. Lidera fins al dia de hui diferents agrupacions, espectacles i musicals d’estils tan diversos com el jazz, pop, rock, bossanova o el tango, conquistant tot tipus de públics en gires per Espanya, Portugal, Grècia, Rússia, Mèxic i la Xina. Juan Carlos Barona, és un cantant líric (tenor) que va triomfar en el paper de “Erik” en “El fantasma de l’òpera”, en ser triat en 2002 per a les representacions de Madrid, seguint la seua carrera interpretant sarsuela i òpera en importants teatres.

‘Chicago 1920’ comptarà així mateix amb una de la més famoses ballarines i coreògrafes de jazz com és Anna Alcázar. Diplomada en dansa clàssica per el “London Studio Center”, ha participat en musicals com “Grease”, “Chicago”, “My fair Lady”, “El diluvio que viene”, “Hoy no me puedo levantar” o “Siete novias para siete hermanos”, entre altres. Ha compartit treballs amb prestigiosos coreògrafs com Barry McNabb i Jet Walker, i és professora de jazz a l’escola de Billy Elliot dirigida per Víctor Ullate, i de jazz musical a l’Escola Madrid Danse Center.

En la part musical, Juan Saurin i el seu Swing Band. Músic i guitarrista professional, compositor, productor i Professor de Guitarra Elèctrica, Harmonia Moderna, Educació Auditiva i Arranjaments per a Orquestració, els treballs de Saurin han sigut aclamats unànimement per la premsa especialitzada, sent valorats en múltiples ocasions com un dels millors discos de l’any. Ha presentat els seus treballs en el NAMM’19 (Los Angeles, els EUA) com a artista/endorser de Thermion Amps, en els Concerts de Radio3. És guitarrista de Mónica Naranjo i va treballar en els Musicals “Jesucristo Superstar” i “El Fantasma de la Ópera”.

En la part de la direcció escènica, Narcís Tenorio, director així mateix de l’Acadèmia de Formació Artística Integral Bohemian Bocanegra Rhapsody. La direcció artística és a càrrec de Miguel Ferrándiz, directiu de l’AAMA. El musical compta amb la participació en la figuració de les acadèmies alcoianes de Carmina Nadal i Gabriel Amador.

Send this to a friend