El musical de Camilo Sesto s’estrenarà a Alcoi amb cinc funcions del 15 al 19 de desembre

El 30 de juny es preveu posar a la venda les entrades per a l'espectacle

El musical de Camilo Sesto
L’alcalde i el productor, al costat de tres dels artistes participants, durant la presentació en el Calderón. AJUNTAMENT D’ALCOI

Aquest dilluns ha sigut presentat en el Teatre Calderón d’Alcoi el musical de les cançons de Camilo Sesto, un espectacle que no sols passarà per la ciutat, sinó que s’estrenarà ací i serà a Alcoi des d’on arrancada una gira per tota Espanya que ho portarà per 35 capitals de província que estan confirmades de moment. El productor del musical, Juan Fran Senabre, director de Moon World, ha confirmat que són cinc les funcions programades per a la ciutat que va veure nàixer al seu cantant més internacional, del 15 al 19 de desembre, i que unes setmanes abans tot l’elenc d’artistes prepararà en el Teatre Calderón l’estrena del qual ha promés «serà un espectacle sense precedents».

A més, Senabre ha anunciat que el muntatge, del qual ha destacat «serà emotiu» i retrà homenatge «estirant encara més la grandesa de Camilo Sesto», té «demanda per a saltar el toll a altres països sud-americans». D’altra banda, el productor ha avançat que està previst que les entrades per a l’estrena del musical a Alcoi isquen a la venda el pròxim 30 de juny.

A la roda de premsa de presentació de ‘Viure així és morir d’amor’ han assistit tres dels artistes que participaran en l’espectacle, entre ells Pino Rovereto, el que fóra director musical de Camilo Sesto, al costat de l’estrela argentina Diego Valdez i Pablo Perea, cantant i líder del Parany. Els tres han deixat constància de la seua admiració cap al mort compositor i intèrpret alcoià, especialment Rovereto, que s’ha mostrat visiblement emocionat i ha afirmat que a Camilo Sesto «li haguera encantat» i «estaria súper feliç» amb el musical produït per Moon World i en el qual participa activament l’Ajuntament d’Alcoi.

En aquest sentit, l’alcalde Toni Francés ha remarcat que l’espectacle és part de «el deute que té Alcoi amb Camilo», del qual ressalta «ha portat el nom d’aquesta ciutat allà per on ha anat», i ha recordat que «en aquest mateix escenari on Alcoi li va retre homenatge» durant el lliurament de la Medalla d’Or i el seu reconeixement com a Fill Predilecte, en 2016, serà «el mateix escenari que estrenarà aquesta producció com a homenatge també a la seua figura». D’altra banda, Francés ha informat que el tour de l’espectacle que s’iniciarà al desembre i recorrerà les principals ciutats d’Espanya serà «aprofitat per a promocionar turísticament la ciutat» mitjançant la projecció d’un vídeo sobre Alcoi en cada parada de la gira.

Advertisements

Send this to a friend