El Mutua NB Alcoi femení paga la seua inactivitat

Les de Lirios Rovira s'enfronten hui al Dénia

El Mutua NB Levante sempre va anar a remolc enfront del Sant Blas. | ALDEMAR

El Mutua Levante NB Alcoi de la Primera Divisió femenina no va poder començar amb bon peu la ‘liguilla’ de permanència i va acabar pagant els quasi cinc mesos sense jugar des del seu últim partit i estar tres sense poder entrenar. Les de Lirios Rovira van tindre enfronte un rival, el Sant Blas Alicante, que a penes va estar parat i que no va acusar l’estar tant de temps allunyats de les pistes.

El marcador final de 38 a 51 va ser un reflex del succeït durant la trobada. Les alacantines van saber imposar el seu joc físic i dur que va comptar amb la permissivitat arbitral. Solament en un quart es van superar les quatre faltes, alguna cosa que sempre que succeït al llarg de la temporada va acabar perjudicant el Mutua NB Alcoi.

El conjunt alcoià va tindre la baixa per lesió de la veterana Ana Pedrós i va debutar la júnior Victoria Amat. Van jugar i van anotar: Almudena (1), Marina (2), Cristina (12), María (12), Ariadna (8) –quintet inicial– Lirios (3), Patri, Cintia i Victoria.

Aquesta derrota obliga al Mutua NB Alcoi a haver de sobreposar-se i buscar hui (12 hores) la primera victòria en la sempre difícil pista del Dénia, que ve de guanyar a casa del Pedreguer.

VICTORIA DEL MASCULÍ
Millor li van ser les coses al sènior masculí d’Autonòmica després de véncer 58-68 a Ondara. Una victòria que es va consolidar en les dues zones i solo en el segon quart els locals van aconseguir parar la ratxa anotadora dels de Rafa Sempere.

Després del descans es va recuperar el nivell d’intensitat i cal destacar el debut d’Álex Blanes, procedent de l’equip de Zonal. Els parcials van ser 10/24, 20/9, 10/20 i 18/15. Van anotar: Saoro (24), Gabri (10), Robert (6), Xavi (9), Pau (1), Adri (4), Carles (3), Álex Marco (2), Rostik (1) i Álex Blanes (1).

Per part seua, el sènior masculí de 1a Zonal, categoria en la qual debuta després del seu ascens, va fer un important pas avant per a assegurar-se la permanència després del doble compromís del passat cap de setmana en el qual va guanyar els dos partits. Va derrotar 49-50 al Sax i 48-73 al Canals.