El nou camp del Francisco Laporta portarà el nom de Jorge Molina

En breu s'iniciaran els tràmits per a fer oficial la nova denominació d'aquesta instal·lació

El nou camp del Francisco Laporta portarà el nom de Jorge Molina
L’alcoià Jorge Molina, jugador del Granada

El nou camp municipal de gespa artificial tindrà en breu denominació pròpia. La idea del Govern Municipal és iniciar abans que concloga gener els tràmits perquè aquesta instal·lació que va entrar en funcionament sense inauguració oficial a la fi de 2020, deixe de ser l’ampliació del poliesportiu Francisco Laporta i passe a portar el nom i el cognom d’algú tan representatiu per al nostre esport com Jorge Molina.

A diferència de l’ocorregut amb altres instal·lacions de la ciutat, en aquesta oportunitat no es vol recordar a un dirigent com va succeir en els casos de Manuel Moreno Cabanes amb el camp de futbol del Francisco Laporta o d’Aurelio Colomina, Normand Llopis i César Narro, per a nomenar els tres camps del Serpis, sinó que s’ha buscat a un futbolista en actiu.

Només existeix el precedent del carrer Vicent Balaguer ‘Cata’, que dona accés al pàrquing dels Camps del Serpis, en homenatge a un dels majors talents futbolístics que ha donat a la nostra ciutat, mort en 2004, que després de jugar en Primera Divisió amb l’Alcoyano va ser defensa de l’Espanyol durant set temporades, arribant a ser el seu capità.

Ara serà un altre jugador local amb una gran trajectòria en la màxima categoria del futbol espanyol qui donarà nom a l’última instal·lació esportiva construïda a la ciutat i que era coneguda com l’ampliació del poliesportiu Francisco Laporta. Està previst que en breu s’inicien els tràmits pertinents que culminaran amb la ratificació en un ple municipal.

Advertisements

Send this to a friend