El nou Consell reafirma el seu suport al projecte de Rodes

La consellera d'Indústria va visitar el divendres les obres i va afirmar que “no és un projecte de govern” sinó “de societat”

El nou Consell reafirma el seu suport al projecte de Rodes
Un moment del recorregut realitzat per Nuria Montes acompanyada de part de la corporació municipal i responsables de la constructora. | XAVI TEROL

La consellera d’Innovació, Indústria i Turisme, Nuria Montes, va visitar el divendres les instal·lacions del futur parc tecnològic de Rodes, acompanyada de membres de la corporació municipal, amb l’alcalde d’Alcoi, Toni Francés, al capdavant. La visita ha servit per a reafirmar el compromís del nou govern autonòmic, del PP i Vox, amb el projecte estrela de l’executiu municipal socialista.

Preguntada directament per aquesta qüestió, Montes va afirmar que la “aposta” i el “suport” per part del Consell està garantit. En paraules de la titular d’Innovació, Rodes “no és un projecte de govern, és un projecte de societat, no solament de l’alcoiana, que ho és, sinó de tota la província d’Alacant”.

En aquesta línia, Montes posava l’accent que el futur parc tecnològic “serà un referent per a potenciar la inversió en la Comunitat Valenciana, no sols de les nostres pròpies empreses valencianes, sinó de totes aquelles que, de caràcter nacional o fins i tot internacional, puguen vindre a instal·lar-se”.

En els mateixos termes es va pronunciar l’alcalde, que va parlar de “estreta col·laboració” amb el Consell de Carlos Mazón, com també es van referir tots dos a l’espai que albergarà Rodes destinat a Centre de Turisme d’Interior (CdTi), que finança íntegrament la Generalitat a través de l’Agència Valenciana de Turisme, i estarà en funcionament en 2024, com la resta d’instal·lacions. Recordar que en la visita anterior es va anunciar que Rodes entraria en marxa al maig del pròxim any.

En un altre ordre de coses, Nuria Montes es va referir al Pla Simplifica dirigit a les empreses de cara a facilitar els tràmits administratius i agilitzar així les inversions, alhora que va assenyalar que “farem tot el possible per a poder crear sòl industrial”, en resposta a la pregunta de si el nou Consell donarà suport a la proposta d’Alcoi Sud plantejada per Alcoi.

Send this to a friend