El nou repte televisiu del ballarí alcoià Aarón Mata

S’encarrega d’instruir als concursants del programa 'Baila como puedas'

El nou repte televisiu del ballarí alcoià Aarón Mata
El coreògraf durant la presentació del programa ‘Baila como puedas’.

El ballarí alcoià Aarón Mata torna a la televisió amb el programa ‘Baila como puedas’, el nou talent show d’RTVE que desafiarà a 16 ballarins a demostrar la seua destresa com a ballarins i coreògrafs, mentre ensenyen a huit celebritats, destacant l’esforç i la complexitat del món de la dansa. Mata va rebre la proposta de la productora Zeppelin, amb la qual ja havia treballat quan va ser concursant de ‘Fama’: “Em van cridar per a oferir-me el projecte, i em van preguntar si em semblava interessant. I, per descomptat, ho vaig acceptar”. D’esta manera, Aarón es va embarcar en esta nova etapa televisiva.

Dins del programa, el paper de l’alcoià és de summa importància. Ell s’encarrega d’instruir als concursants en coreografies grupals que es duen a terme en exteriors, presentant un repte considerable per als concursants pel fet que tan sols tenen 48 hores per a preparar i executar estes coreografies enfront del jurat. Sense revelar massa, Mata ens anticipa que algunes de les cançons triades són ‘Thriller’, de Michael Jackson, i ‘Another Day of Sun’ de la pel·lícula ‘La La Land’. “Amb estes eleccions temàtiques, busquem que el públic associe la coreografia amb una idea visual i que sàpia alguna cosa sobre el tema. Això no vol dir que estiga recreant el que ja està fet, és tot original, tant les coreografies com el programa. Es tracta d’un format completament nou a escala mundial, sense precedents”, aclarix.

Per a Aarón Mata, este programa marca un punt crucial en la seua carrera professional, com ell mateix relata: “Soc una persona molt ambiciosa i m’agrada posar-me reptes. Veure com he aconseguit coses gràcies al meu treball i dedicació al llarg de la meua carrera és molt gratificant. Ara estic en un dels llocs més bonics on podria estar, que és passar del costat del ballarí a ser coreògraf, i que em donen esta oportunitat tan gran és impressionant”.

PASSIÓ INNATA PEL SEU TREBALL
Amb una passió innata pel seu treball, Aarón ens compta: “El que estic fent és el meu treball, però jo no el note com a tal, perquè la dansa ho és tot per a mi. Jo em tiraria a l’escola quatre dies seguits sense dormir. És molt gratificant de cara a la meua professió i a la figura que tinc en el programa veure com la gent s’involucra, especialment els famosos, i s’ho prenen tan de debò. Sempre ho he dit, però és que és veritat, qui alguna cosa vol, per molt que li coste, ha d’anar per això fins a aconseguir-ho”.

L’alcoià, qui anteriorment formava part de l’elenc del musical de Mamma Mia, ara dedica tot el seu temps a este nou projecte. Analitzant el seu futur, ens avança que ja té altres opcions en ment, però que encara no poden ser revelades. De moment, es dedica per complet a este programa, sempre amb la mirada posada en les oportunitats que la seua passió per la dansa li puga oferir.

Advertisements

Send this to a friend