El Pare Vitòria assumeix el repte de la innovació

La setmana passada, el centre educatiu, va celebrar la seua 40 Setmana Cultural

El Pare Vitòria assumeix el repte de la innovació
Acte d’inauguració per als cicles.

La necessària capacitat dels centres educatius d’innovar en els seus mètodes d’ensenyament, queda plasmada per part de l’IES Pare Vitòria en l’organització de la seua Setmana Cultural, que enguany ha aconseguit el seu 40 aniversari. Més de 60 activitats programades i quasi 800 participants entre alumnat i professors, posen xifres a una setmana cultural que cada any se supera, com reconeix el director del centre, Toni González. “La valoració és molt positiva, cada curs sorprenen amb noves activitats, molt atractives per als estudiants i també enriquidores”, assenyala.

El Pare Vitòria assumeix el repte de la innovació
Visita al Teatre Calderón per a veure l’obra ‘Lázaro’.

El responsable de l’institut assenyala que cada any es treballa en una programació variada que implica a tota la comunitat educativa i que posa a prova la capacitat innovadora del centre. “Les noves tecnologies suposen una eina fonamental per a potenciar la creativitat i l’aprenentatge de l’alumnat, per això les activitats estan molt enfocades a les TIC i a la innovació educativa, perquè hi ha altres maneres d’aprendre i la Setmana Cultural el demostra”, destaca González.

La programació s’ha desenvolupat del 6 al 10 de febrer i ha inclòs tallers, teatre, xarrades, concursos, visites culturals, presentacions, esport, cinema… “Des d’ací vull agrair a tot el professorat la seua implicació, perquè després de 40 anys, la Setmana Cultural continua sent un èxit.

A més de les activitats orientades als alumnes, també s’han programat diverses cites obertes al públic en general, com el concert de The Beatfriends, que fa versions dels Beatles, o les visites al museu de la ciència de l’institut.

Send this to a friend