El Pare Vitòria se submergeix en una àmplia i variada Setmana Cultural

La programació arranca demà amb una àmplia i variada successió d'activitats

El Pare Vitòria se submergeix en una àmplia i variada Setmana Cultural
Exterior de l’institut Pare Vitòria d’Alcoi. | ARXIU

L’IES Pare Vitòria d’Alcoi estrena aquest demà dilluns, 5 de febrer, la programació de la 41a Setmana Cultural, una àmplia i variada successió d’activitats que inclou xarrades, tallers, exposicions, concursos, teatre, visites culturals i formatives, actuacions…

La Setmana Cultural del Pare Vitòria s’ha convertit al llarg amb el pas dels anys en un signe d’identitat del centre. L’acte inaugural, a càrrec del director del centre, Toni González, serà a les 18’30 hores a la Biblioteca. No obstant això, des de les 8 hores de demà hi haurà activitats. Durant tota la setmana vinent es desenvoluparan activitats en el centre destinades als alumnes i en la participa professors i personal de centre, també experts en diferents disciplines i artistes. De fet, el dijous, a les 9’50 i 12 hores actuarà Xavi Castillo. Ofereix una de les seues ‘Rondalles’, concretament ‘L’Alabarder de Cocentaina’. Hi haurà una visita cultural al Cementeri d’Alcoi, de la mà del professor Lluís Vidal i un viatge a Madrid per a visitar els museus del Prado i Reina Sofia, estant previst que la clausura de la Setmana Cultural l’efectue el Mag Hugo, el divendres 9 de febrer, a les 13 hores, en la sala d’actes.

L’activitat es prolongarà fins al divendres 16, jornada en la qual hi ha previstes dues activitats annexes, una xarrada sobre les varietats d’olivera de les nostres comarques –a càrrec de Sergio Paz– i un tast d’oli que realitzarà María Luis Ruiz, cap de la secció de qualitat del laboratori agroalimentari de la Comunitat.

Send this to a friend