‘El plurilingüisme a Europa’ en les jornades de la UPV

Se celebraran la setmana vinent, el divendres 22 i el dissabte 23 de març

‘El plurilingüisme a Europa’ en les jornades de la UPV
El Campus d’Alcoi de la UPV acollirà aquesta cita. | ARXIU

La XXVII Jornada de Sociolingüística d’Alcoi se celebrarà al Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València (UPV) el divendres 22 i dissabte 23 de març, amb el lema ‘El plurilingüisme a Europa. Reptes i oportunitats’.

La XXVII Jornada de Sociolingüística d’Alcoi tractarà els reptes i les oportunitats del plurilingüisme a Europa, a partir del coneixement de diversos aspectes: models i experiències reeixides de política lingüística en els estats, aplicacions en l’ensenyament de llengües i relació entre nacionalismes i llengües. La Jornada també vol debatre sobre l’estat de les llengües minoritàries en la conjuntura actual en què es proposa un canvi estructural de l’ús de les llengües a les institucions europees.

Les activitats es desenvoluparan a la Sala de Graus ‘Roberto García Payá’, situada en la 4a planta de l’Edifici Carbonell. Les jornades començaran a les 18 hores del 22 de març amb la inauguració a càrrec del director del Campus d’Alcoi de la UPV, Pau Bernabeu.

PREINSCRIPCIÓ DE MÀSTERS
D’altra banda, s’ha obert el termini d’inscripció per a cursar els quatre màsters universitaris que s’imparteixen al Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València (UPV). El tràmit s’ha de formalitzar a través de l’aplicació disponible en la web de la Universitat fins al 3 de maig, data en la qual acaba el termini d’aquesta fase 1.

Send this to a friend