El PP demana un pacte amb els veïns sobre el manteniment de carrers

Recorden que les associacions de veïns han mostrat la seua preocupació per aquesta qüestió

Demana un pacte amb els veïns
El regidor popular Kiko Cantó.

El Partit Popular d’Alcoi proposa pactar amb el conjunt de les associacions de veïns l’execució del nou contracte de manteniment de carrers. El regidor Kiko Cantó defensa que la posada en marxa del contracte ha de sorgir “d’un acord amb els veïns per a determinar el pla d’acció anual i quines són les prioritats”.

El PP recorda que les associacions de veïns d’Alcoi van presentar recentment al govern local, un escrit en el qual van mostrar la seua “gran preocupació respecte al manteniment de la ciutat”. Segons van manifestar, la majoria de queixes que rebien en les seues seus eren per la “situació de la ciutat i la seua deterioració”.

Segons el parer de Cantó, el nou contracte de manteniment i conservació de paviments de les vies públiques d’Alcoi pot ser “un instrument útil per a frenar l’abandó que la ciutat ha patit durant les tres legislatures de govern d’Antonio Francés”. No obstant això, sosté que perquè el servei siga eficaç és necessari “el diàleg i la participació de les associacions de veïns per a planificar cada any quines intervencions són urgents i prioritàries”.

L’edil del PP alerta que “sense la implicació directa dels veïns, el contracte es pot convertir en una arma electoralista per al PSOE en l’últim any de legislatura”. Segons Cantó, “no podem consentir que, després d’onze anys d’abandó de la ciutat, el PSOE pretenga utilitzar fons públics per a reparar aquells punts d’Alcoi que més convinguen als seus interessos electorals i no a les necessitats dels alcoians”.

El PP defensa el mateix model de col·laboració amb les associacions de veïns per a l’execució del contracte de manteniment de parcs i jardins, adjudicat al febrer per 171.506,4 euros anuals. “És necessari ordenar les intervencions per a recuperar uns parcs que es troben en una situació de ruïna alarmant, tal com denuncien les entitats veïnals”, conclou l’edil.

Send this to a friend