El PP o l’estat de clarividència

Ja fa temps que pense que des que el PP va pedrer el Govern, ha estat beneït per un notable estat de clarividència, sense anar a Lourdes. Abans no, perquè feien el que volien; però ara, com a oposició, i a vegades, juntament amb altres companys, ja saben com s’han de fer les coses, com es deu governar una Nació, una comunitat autònoma, una ciutat i qualsevol poble. És a dir, que la pèrdua del Govern ha fet que els polítics del PP tinguen clar que els han robat el Govern (poder) als únics que podien portar Espanya endavant, perquè, miraculosament ara sí que saben com es deuen fer les coses. Si governaren ells, salvarien la Pàtria, que sembla que sols és d’ells, del desastre que està a punt de succeir.

Un exemple clar són les comunitats autònomes on governen; i més clar encara, ho tenim en la nostra Comunitat Valenciana, on ens estan ensenyant com es fan les coses bé, i ens estan portant pel bon camí. S’ha de reconéixer que passar a l’oposició és un estat salvífic, il·luminador i d’una patent clarividència. A més, diuen que si abans el partit ha fet alguna cosa mal, algun escàndol econòmic, alguna malversació de diners públics, tràfic d’influències, corrupció, etc., tenen clar que l’actual il·luminat líder no té res a veure, perquè eren altres polítics del partit.

Aquest estat de clarividència fa que els polítics del PP (en el cas contrari podien ser del PSOE, però ara són els del PP), diguen públicament i en la premsa, com es deuen fer les coses, que sense dubte, pensen que no són com les fa el Govern. I en la política municipal, en Alcoi, també es donen aquestes situacions. Recentment, el PP ha criticat la passarel·la que es vol fer baix del pont de Cristina, ressaltant l’atemptat contre el paisatge i la imatge del pont. És possible que l’autor tinga part, o inclús, tota la raó, però com a regidor del PP, ha perdut en aquest cas, l’oportunitat de callar-se. O, encara té l’oportunitat de parlar de l’atemptat urbanístic (entre alguns altres) que va cometre el PP en autoritzar l’edifici actual de l’Estambrera al costat de l’emblemàtic pont de Sant Jordi. En eixe moment, el PP local s’ufanava del fet que l’edifici s’havia construït 2 o 3 metres per davall de l’altura permesa, altura que ells mateixos havien autoritzat. Té bemolls la cosa!

Jo crec que almenys, en el cas dels polítics alcoians, toca ara als del PP tenir tants anys de silenci sabàtic com milions d’euros han fet pedrer al nostre erari públic. Després, ja podran opinar com deuen fer-se les obres en aquesta ciutat.

Advertisements

Send this to a friend