El PSOE d’Alcoi no vol oposició

Fa ja huit mesos, des que es van celebrar les eleccions municipals i Alcoi, ha experimentat una creixent crispació social atribuïda en gran manera a les polítiques implementades pel PSOE a la ciutat, basades principalment, en l’acarnissament personal contra regidors del PP especialment contra el nostre portaveu i Diputat provincial Carlos Pastor. Potser sera perquè encara no tenen assimilats els resultats electorals on van perdre més de 3.500 vots i 3 dels seus regidors. I és que sabem no volen tindre una oposició a Alcoi per a poder així continuar fent i desfent a la ciutat com estan acostumats.

Un dels punts més controvertits en les últimes setmanes ha sigut l’hostilitat innecessària en xarxes socials amb la publicació de vídeos tan surrealistes  com el que un regidor del PP cobra 5.000€ al minut per intervindre en els plens, quan se sap que el treball dels regidors és molt més que intervindre únicament en estos. Plens que per cert, cada vegada sembla que són més inservibles perquè al final sembla que el que s’aprova en eixa sessió queda en el oblit perquè   el PSOE acaba fent el que li ve en gana, i fins i tot l’usen per a acusar el nostre portaveu i diputat de retallades per part de la diputació, quan les inversions de la Diputació d’Alacant a Alcoi ascendixen a més d’un milió tres-cents mil euros sense cap tipus de retallada . S ´han apresurat en les seues declaracions mentint a tota la ciutadania.

Les mesures adoptades pel govern socialista d’Alcoi en matèria de manteniment de la ciutat han generat descontent entre molts veïns, els qui després de la pujada els seus impostos observen negativament com la seua ciutat es va deteriorant a poc a poc. Esta situació ha portat a la creació de la nostra secció “Abandó” que tant el molesta veure a l’actual Govern municipal, i de la qual no deixarem de fer perquè són cada dia més veïns els que ens fan arribar les seues queixes i nosaltres tenim l’obligació de donar-los veu.

A més, la falta de transparència en la presa de decisions ha alimentat la desconfiança de la ciutadania i això nosaltres no ho podem tolerar, és per això que són contínues les nostres queixes sobre la implantació del carril bici o  la desastrosa conversió en zona de vianants, on una vegada més, els demanem que activen la taula de mobilitat perquè tots els afectats i agents socials puguen començar a treballar des d’ara mateix en nou projecte que pose punt i final a esta vergonyosa situació.

Al final, un té la percepció, que les decisions clau es prenen de manera unilateral i sense la participació ciutadana i de la resta de companys de corporació que ens ha portat a un sentiment de marginació entre els diversos sectors de la societat alcoiana. La comunicació cada vegada més sectària i ineficient per part del PSOE i el us partidista de les RRSS del ajuntament ha contribuït a la creació d’un ambient polític tibant i polaritzat.

En este context, és crucial que el equip de Toni Frances a Alcoi reflexione sobre la percepció que les seues accions generen en la societat. Buscar  consensos, una comunicació més transparent i una major atenció a les necessitats de tots els sectors de la població podrien contribuir a reduir la crispació social i construir ponts cap a un ambient polític més harmoniós a la ciutat. La participació ciutadana activa i el diàleg obert són elements clau per a aconseguir una convivència pacífica i construir un futur més pròsper per a tots els alcoians. El Partit Popular d’Alcoi esta disposat a contribuir al bon rotllo que tant fa falta a la ciutat i eixir per fi de l’estancament en el qual estem actualment.

Jordi Reig. Regidor del Partit Popular en el Ajuntament d’Alcoi

Send this to a friend