El Repte SEAT Challenge d’AITEX-UPV ja té guanyadores

Ainhoa Sánchez, Inés Mira i Marina Munar aconsegueixen el primer premi

El Repte SEAT Challenge d'AITEX-UPV ja té guanyadores
Ainhoa, Inés i Marina, guanyadores del primer lloc del repte.

El Repte SEAT Challenge 2022, organitzat per la Càtedra AITEX-UPV ha acabat en les instal·lacions de la companyia a Martorell. Aquesta iniciativa té com a objectiu premiar les millors idees innovadores amb el tèxtil relacionades a la utilització de matèries naturals i la seua aplicació en el sector de l’automòbil.

El concurs ha repartit un total de tres premis valorats en 3.000, 2.000 i 1.000 euros, a més d’un quart premi amb valor de 500 euros, a causa de l’alta qualitat dels treballs presentats. SEAT també oferirà la possibilitat de realitzar pràctiques a un dels seus premiats. El primer premi ha sigut per a Ainhoa Sánchez, Inés Mira i Marina Munar per la seua idea de tapisseria per a vehicles sostenibles.

La final ha comptat amb la presència, entre altres, del director de la Càtedra, Pablo Díaz; Quico Sempere i Bea Domenech, del Departament Institucional d’AITEX i Óscar Fernández, responsable de Tecnologia de Materials en SEAT. Després de la final, Díaz a més va destacar que “amb aquesta activitat els alumnes poden visualitzar la connexió entre el sector tèxtil i l’automòbil. L’enginyeria tèxtil s’aplica en qualsevol sector productiu i es posa de manifest les capacitats de donar solucions als diferents requisits que es proposen en el sector de l’automoció”.

Send this to a friend