El retorn més desitjat de l’Alcodiam

Debuta aquesta nit a casa enfront de l'històric Voltregrà

El retorn més desitjat de l'Alcodiam
Marc Grau durantt el Trofeu Ciutat d’Alcoi. ALDEMAR

Després de dos anys de purgar en la OK Plata, l’Alcodiam torna al lloc d’on mai degué eixir i al qual torna amb honors. La OK Lliga, ara denominada Parlem OK Lliga per qüestions de patrocini, torna en gran a la nostra ciutat, amb la visita aquesta nit (20,15 hores) de tot un gran d’aquest esport, el Voltregà, guanyador de tres títols de lliga, tres Copes d’Europa, cinc Copes i tres Copes CERS, entre altres títols.

Dues temporades il·lusionant
Una bona estrena com a local per a un equip que porta dos anys generant moltes il·lusions i que ara tindrà la seua vertadera prova de foc amb el retorn més desitjat. Després de dos cursos en els quals la OK Plata se li va quedar xicoteta, l’Alcodiam li espera una lliga revaloritzada amb clubs que han tornat a invertir en fitxatges tement una competició molt dura davant l’enèsima reforma de la FEP, que torna a reduir el nombre d’equips en l’OK Lliga.
De setze clubs es passarà a catorze, amb el que dos perdran la categoria automàticament i el tercer descens eixirà d’un play-out entre els classificats en els llocs tretze i catorze. Els de Lorenzo Pastor buscaran precisament evitar ser un d’aqueixos tres equips que baixaran a OK Plata. Ningú dubta que la permanència és l’objectiu més realista per la seua condició d’acabat d’ascendir, però en el club ningú evita mirar de reüll altres reptes com la classificació per a la Copa del Rei o a la CERS.
El primer està complicat encara que no impossible. Significaria acabar entre els huit primers al final de la primera volta. El segon objectiu és el que més il·lusiona en cas que les coses vagen mitjanament ben rodades. Cada any s’atorguen entre deu i onze places a l’OK Lliga per a jugar a Europa. Això significaria que la permanència tindria un valor doble, ja que representaria posar peu i mig a disputar la Copa CERS.
Les bones sensacions deixades per l’equip després de l’atípica passada setmana, en la qual es va ajuntar el final de la pretemporada i la primera jornada de lliga amb menys de 24 hores de marge i amb un desplaçament a Catalunya pel mitjà, confirmen que l’Alcodiam pot acabar tenint molt recorregut en la temporada recentment estrenada. El divendres van empatar (4-4) a Calafell, un dels equips que millor s’ha reforçat i al qual va tindre contra les cordes amb un 0-3 a la vora del descans, i l’endemà van derrotar 4-0 al Valdagno de Diego Mir, equip cridat a lluitar pel títol de lliga a Itàlia.

Advertisements

Send this to a friend