El retrat de Sedano ja ocupa el seu lloc a l’Ajuntament

Al costat dels cinc exalcaldes anteriors, realitzat aquest per José Borrell

El retrat de Sedano ja ocupa el seu lloc a l'Ajuntament
Sedano acompanyat de família, polítics i el pintor. QUIQUE REIG

El que fora alcalde d’Alcoi pel Partit Popular entre 2003 i 2011, Jorge Sedano, compta des d’ahir amb el seu propi retrat a l’Ajuntament, al costat dels cinc exprimers edils anteriors a ell, pintats en el seu moment per Germán Aracil. El quadre de Sedano és obra de José Borrell, per a qui l’encàrrec ha sigut “un honor”, declarava ahir durant l’acte de descobriment del retrat.

L’actual alcalde, Toni Francés, justificava el retard d’aquest acte d’homenatge, després de tretze anys, apuntant que “es fa quan deixa la política activa” –en el cas de Sedano, va anar al maig de 2019 després de militar en les files de Ciudadanos durant una legislatura– i que en els últims anys no havia sigut possible per la pandèmia i motius d’agenda.

Al temps, va voler agrair-li la seua vocació de “servei públic i dedicació”, per a fer-li lliurament a continuació de la Medalla d’Or de la ciutat.

L’homenatjat, envoltat d’excompanys de partit, familiars i la corporació municipal actual, no va poder evitar emocionar-se en recordar a “amics” desapareguts, però sobretot en parlar del suport de la seua dona Fina al llarg de la seua trajectòria política, i de la seua nova vida “recuperada” al costat dels seus nets.

Es va confessar “un enamorat d’Alcoi” i va dir que “amb les meues limitacions, ho vaig fer el millor que vaig poder”.

Advertisements

Send this to a friend