El Serelles FS arranca una campanya il·lusionant amb Diego Arques als comandaments

Joventut, experiència, ambició i qualitat són els pilars que componen la plantilla

El Serelles FS arranca una campanya il·lusionant amb Diego Arques als comandaments
Imatge d’un de les trobades de la passada temporada. | ARXIU

Nova temporada per a l’Unión Alcoyana de futbol sala. La setmana passada van arrancar els entrenaments en el Pavelló Miguel Sarasa, per a preparar el que serà una temporada molt intensa.

Per a començar hi ha hagut canvi en les banquetes. Diego Arques, com a entrenador, i Carlos Gosálbez, com a preparador físic, seran els encarregats de portar a l’Unió pel cap alt alt. Tots dos afronten la seua sisena temporada junts al capdavant d’un equip de futbol sala. Van començar en la 15/16 entrenant a l’Hèrcules de Sant Vicent (3a Divisió), la temporada següent van estar als comandaments de l’Aspe FS (3a Divisió) i des de 2018 han estat entrenant al Ye Faky FS, on van ser campions de 3a Divisió en el seu primer any, i han estat una temporada i mitja en 2ªB en el club contestà.

PLANTILLA
Quant a la confecció de la plantilla, el club ja ha fet oficial els 13 jugadors que formaran part del primer equip. Hi ha 9 jugadors renovats: Jaco, Tekio, Dako, Tito, Carlos, Mauro, Iago, Sanz i Raúl. A ells s’han afegit 4 fitxatges: Nando Pérez, jugador experimentat en 3a i 2a B amb gran domini de l’espai i bona lectura de joc; Javi Sanz, amb experiència en 3a i 2a B, que destaca per la seua qualitat i la seua gran capacitat associativa; Víctor Sánchez, jugador de qualitat tècnica amb experiència en 2a Divisió i que es caracteritza pel seu sacrifici defensiu; i Raúl Peñas, que als seus 19 anys acumula experiència en 3a i 2a B i que pot ocupar diferents posicions en el terreny de joc.

L’entrenador Diego Arques ha tractat de mantindre la potent base de l’anterior campanya i reforçar punts claus del joc i així ha sigut, confeccionant una plantilla que complementarà a la perfecció joventut, experiència, ambició i qualitat.

L’objectiu és millorar la huitena posició que es va aconseguir l’any anterior.

Send this to a friend