El Trail Solidari ampliarà les inscripcions d’equips en el Mig Trail

Hi haurà una reestructuració de la distribució de places en la prova després d'esgotar-se les d'equips en la primera hora d'obrir-se el termini d'inscripció

El Trail Solidari ampliarà les inscripcions d'equips en el Mig Trail
Un dels equips participants arribant a meta.

L’organització del Trail Solidari Ciutat d’Alcoi anunciarà en les pròximes hores l’ampliació de la inscripció d’equips en el Mig Trail. Amb aquesta decisió es vol donar resposta a la gran quantitat de peticions que s’han quedat en llista d’espera després de que en la primera hora s’esgotaren les plaçes en aquesta modalitat.

Des de la direcció de carrera, Paco Fuster ha volgut agrair la resposta obtinguda, assegurant que “el Trail està més viu que mai i gaudeix de molt bona salut”, entenent que calia donar resposta “a tots aquestos equips que s’han quedat fora. Com a organització ens sentim contents, però estem limitats quant a participació”.

La intenció de l’organització del Trail Solidari és ampliar l’oferta de places en el Mig Trail i donar cabuda a un número d’entre “25 i 30 equips nous” procedents de la llista d’espera. Igualment, en la Marxa també l’organització està fent un estudi de tota la inscripció i hi ha la possibilitat que equips de la llista d’espera acaben sent admesos en haver-se detectat “algunes duplicitats”.

Quant a les altres dues modalitats del Trail Solidari, en el Trail de 54 km queden places per cobrir en ser 75 els equips inscrits i l’organització busca arribar al centenar de formacions de quatre participants, mentre que es descarta la celebració del Jove Trail al no haver registrat cap inscripció. “Li donarem la volta i pensar en la pròxima edició”, ha explicat Paco Fuster.

Respecte al col·lapse produït en la plataforma d’inscripcions que va impedir que durant un temps no poguera donar-se d’alta ningú en la prova, Fuster reitera les disculpes després de la nota que va emetre l’organització en la web de la prova el dissabte a la vesprada, alhora que anuncia novetats de cara a la pròxima edició.

“Estudiarem la fórmula adequada, tenim diverses propostes al cap, però la nostra intenció és que no torne a succeir un capítol com el del dissabte. Lamentem el succeït i no volem que torne a ocórrer”, ha explicat Fuster per a finalitzar.

Send this to a friend