El Trencacames anota el seu nom en el palmarés del Trail Solidari

Ganya la prova regna de 44 quilòmetres de recorregut amb un temps de 4h 43:11

El equipo ganador entrando en la línea de meta. M.P.

L’equip Trencacames ha resultat guanyador en la categoria regna del Trail *Solidari Ciutat d’Alcoi, que s’ha disputat en la jornada de hui. Substitueix en el palmarés al 226ers Factory que es va imposar en 2022. L’equip vencedor en la desena edició, format per Avelino Martínez, Sergio Aznar, Manuel Corbí i José Antonio Díaz, ha invertit un temps de 4h 48:44, per a recórrer els 44 quilòmetres del recorregut. Amb la plaça d’Espanya abarrotada de públic, els guanyadors han sigut rebuts amb aplaudiments a la seua entrada en la línia de meta, per davant del Power Gym (Jairo Laguna, Pau Pascual, Jairo Espí i Andrés Jover), que ha aconseguit la segona plaça amb un temps de *4h 54:26, mentre que la tercera plaça ha sigut per al Egari Trail (Miguel A. Sánchez, Santiago Navarro, Luis Rico i Juan José López), amb un temps de 4.57:28.

Segon classificat en el Trail (44k)
L’equip que va entrar en tercera posició a la meta

El Trail Solidari Ciutat d’Alcoi, commemora enguany el seu desé aniversari, una carrera de muntanya que va nàixer amb la pretensió de recaptar fons per a la lluita contra el càncer i que com s’ha pogut en la jornada de hui s’ha convertit en un fenomen social en el qual ha superat  els dos mil participants, que converteixen la jornada en una festa junt als acompanyants i seguidors.

Assenyalar que el primer equip femení a cobrir els 44K ha sigut el Primavera Group Trail format per Roser Nicolau, Laura I. Lara, Victoria Ballenilla i Elena Veracruz, amb un temps de 4.54:15. En categoria mixta, el millor temps ha sigut per al Team Flato (5h 54:09)

En el que concerneix el Mig Trail, l’equip guanyador masculí ha sigut l’Andrea Piñero Nutricionista, amb un temps 2.59:41, mentre que l’el Cafeteria El Cantó , amb un temps de 3h 08.47, s’ha imposat entre les dones. En mixt, el millor temps ha sigut el de l’equip Power Gym Trail, amb 3h22:40.

En marxa s’ha imposat el Balones Team (3h 17.26) en masculí; el Vikingues 2.0 (3h 28:49) en dones i Astateketet 2 (3.19:51) en mixt. Finalment, assenyalar que el Primer de Molts ha sigut el primer classificat del Trail Jove.

Totes les classificacions (provisionals) de la prova estan disponibles en el següent enllaç. CLASIFICACIONES TRAIL

Send this to a friend