Eleccions: S’han habilitat 21 col·legis i 33 taules canvien d’ubicació

Fins a 33 d'aquestes taules canvien d'ubicació respecte als últims comicis,

Eleccions: S'han habilitat 21 col·legis i 33 taules canvien d'ubicació
Col·legi electoral d’Alcoi en l’anterior convocatòria, al maig de 2019. ARXIU

El 9J comptarà a Alcoi amb un total de 88 meses electorals distribuïdes en 21 col·legis. A més, fins a 33 d’aquestes taules canvien d’ubicació respecte als últims comicis, amb la intenció d’acostar-les als domicilis dels votants i facilitar així la participació.
Convé recordar que l’anterior cita amb les urnes va ser a la fi de juliol, data per a la qual es van buscar col·legis pròxims i que tingueren al mateix temps climatització, per la qual cosa alguns espais van albergar moltes taules. Al final es van canviar 59 taules.
Després d’analitzar com va ser la modificació, es mantenen els que el resultat va ser satisfactori i es modifiquen uns altres, amb la intenció de buscar la màxima proximitat i el confort del col·legi electoral. Cal tindre en compte que no es poden ‘reorganitzar’ o dividir els districtes, seccions i taules, per normativa de la Subdelegació del Govern.
Així les coses, els espais que albergaran votacions demà són: la residència Pintor Sala, el Campus (EPSA), Centre de Majors La Plaça, Centre Social El Baradello, Associació de Veïns Font Roja, Els Clots, La Mistera, Centre Social Majors de Batoi, Centre Cervantes Jove (CCJ), Mercat de Sant Roc, Centre de Majors Oliver, Col·legi Públic El Romeral, antigua Asociación de Vecinos del Ensanche, Agència de Lectura Uixola, Col·legi Públic Horta Major, Centre Social Zona Nord, Sala Àgora, Complex Esportiu Eduardo Latorre, Col·legi Públic Miguel Hernandez, Col·legi Esclaves y col·legi Salesianos Juan XXIII.I.
La reorganització afectarà taules que el juliol passat es van localitzar en el Centre de Majors d’Oliver, el col·legi Tomàs Llácer, la UDP, el Centre Social de la Zona Nord, l’Eduardo Latorre i la sala Àgora.
Totes les persones censades poden consultar on han de votar en el següent enllaç: https://www.alcoi.org/censo/index.html.

Send this to a friend