Els grups xou porten un altre ple al pavelló

No queden localitats per al Nacional de quartets

Els grups xou porten un altre ple al pavelló
Participants en el Nacional del passat any.

Amb l’emoció encara molt fresca després de l’apassionant exhibició dels grups petits i grans de la vesprada d’ahir, el poliesportiu Francisco Laporta s’apresta a viure hui una altra jornada repleta d’emocions, ara amb la presència en la pista dels quartets i grups xou júniors.

El futur d’aquest bell esport, replet de plasticitat i elegància, s’examinarà en la pista del pavelló Mutualidad de Levante, que acull el XIII Campionat d’Espanya d’aquesta categoria.

En joc no sols estarà el títol nacional, també els millors tindran la recompensa de la classificació per al Campionat d’Europa.

Aquesta segona jornada arranca a les 16’15 hores amb l’obertura de la competició, que donarà principi d’una manera oficial un quart després amb el torn dels grups xou júniors.

Seran dues hores i mitja fins a les set de la vesprada en les quals els vint-i-un grups classificats es juguen l’esforç de tota una temporada.

Hi haurà representació de deu comunitats, amb majoria de grups catalans, sis en total, seguits de quatre grups gallecs. La Comunitat Valenciana estarà representada pel CPA Alginet i el Montemar.

A les set de la vesprada es detindrà la competició per a un xicotet descans i neteja de la pista i a continuació està programada l’exhibició de Mireia Montalla, subcampiona d’Espanya júnior i setena en el Mundial de l’any passat celebrat en Ibague (Colòmbia).

Serà a les set i mitja quan es reprenga la competició, ara amb la presència en pista dels quartets júniors. També són vint-i-un els grups participants.

En aquesta ocasió són més les comunitats representades, dotze en total, compartint Catalunya la majoria amb Galícia i Andalusia, amb tres representants. En aquesta disciplina la representació valenciana és a càrrec de CPA Xeresa i també del Montemar

La competició dels quartets es prolongarà fins a les 21’50 hores, per a a partir d’eixe moment procedir-se al lliurament de trofeus i medalles i la clausura del campionat.

Per a aquesta segona jornada, les localitats es van esgotar fa dies en la venda en línia a través de la pàgina de la FEP. En qualsevol cas, en aquesta web es podrà seguir en directe via streaming el desenvolupament de tots dos campionats d’Espanya.

DESPLEGAMENT DE VISITANTS
Els càlculs de l’organització són que durant les dues pròximes jornades de campionat, ahir amb la celebració del VIII Trofeu Ciutat d’Alcoi i hui amb el XIII Campionat d’Espanya de quartets i grups xou júniors, més de 1.200 persones visiten aquest cap de setmana la nostra ciutat, entre esportistes, tècnics i delegats. Una xifra a la qual s’ha de sumar la gran quantitat de familiars desplaçats per a seguir aquest esdeveniment que porten a la nostra ciutat a tindre una connexió especial amb els grups xou en l’última dècada.

Advertisements

Send this to a friend