Emotiva i reivindicativa nit dels empresaris alcoians

La Cambra de Comerç d'Alcoi va entregar els seus premis en quatre modalitats diferents en el Círculo Industrial

Emotiva i reivindicativa nit dels empresaris alcoians
Tots els premiats amb els seus respectius guardons. | QUIQUE REIG

Una carrera de fons. D’això es podria dir que tracten molts aspectes de la vida, entre ells, el que viuen els empresaris i emprenedors quan posen en marxa un negoci.

Els passos d’eixa carrera són propis de cadascuna de les empreses, a vegades segurs, altres plens d’incertesa, altres punts que es donen per un camí que no t’havies plantejat o el que es dona per a alçar-te després d’una caiguda.

Les empreses reconegudes en els premis Cambra de Comerç Alcoi 2024 són un exemple d’això, cadascuna amb la seua història i idiosincràsia pròpia, però totes elles amb un recorregut que continua mirant cap avant.

ELS PREMIATS
Els guardons van ser entregats aquest dijous en el Cercle Industrial, en la qual ha sigut ja la tercera edició d’aquests premis, que en aquesta ocasió han recaigut en Industrias Seguí Alcoi, S.L. en el cas del reconeixement a la Indústria; a la Farmàcia del Campanar en la modalitat de Comerç, Servei i Turisme; el d’Internacionalització va ser rebut per Panespol Systems; i finalment, El Taller de Piñero, va rebre el reconeixement a la Trajectòria Empresarial.

Representants de cadascuna de les empreses premiades van pujar a l’escenari per a recollir el guardó, i José Piñero, del Taller de Piñero, va ser el portaveu de totes elles. Piñero va agrair a la Cambra els reconeixements atorgats i va afirmar que “la Cambra de Comerç actua com a motor del teixit empresarial d’Alcoi”, així com també va mostrar el seu agraïment a la citada institució per haver impulsat la iniciativa dels premis i va assenyalar que “és un plaer formar part d’aquest palmarés” de premiats.

SUPORT SOCIAL I POLÍTIC
Una edició més, aquests premis han comptat amb un important suport social i polític, amb un saló Rotonda ple, en el qual tots els assistents van presenciar la gala, conduïda per Gemma Mateo i que va començar amb un repàs a l’activitat de la Cambra de Comerç d’Alcoi en 2023 a través d’un vídeo. En el llistat d’eixa activitat apareixen les diferents formacions que ofereix aquest òrgan, l’acompanyament que ha brindat la Cambra a les empreses en matèria d’internacionalització, la tramitació d’assistència a missions comercials, el nou espai de networking, així com l’Oficina d’Atracció d’Inversions posada en marxa al costat de l’Ajuntament d’Alcoi.

Aquests premis van comptar amb la presència de nombroses autoritats polítiques i també relacionades amb l’àmbit econòmic, com ara la consellera d’Hisenda, Economia i Administració Pública de la Generalitat, Ruth Merino; el mateix president de la Cambra de Comerç d’Alcoi, Pablo de Gracia; l’alcalde d’Alcoi, Toni Francés; el president de la Diputació d’Alacant, Toni Pérez; així com el president de Cambra València, José Vicente Morata; el subdelegat del Govern a Alacant, Juan Antonio Nieves; la diputada nacional, Patricia Blanquer; diversos secretaris autonòmics, també diputats autonòmics i altres càrrecs polítics i membres de la corporació municipal de l’Ajuntament, entre altres.

En l’edició impresa de El Nostre Ciutat del dissabte 3 de febrer de 2024 pot trobar més informació sobre els premis Cambra de Comerç d’Alcoi d’enguany i sobre els premiats.

Send this to a friend