En marxa la instal·lació d’un ascensor del Conservatori

L'Ajuntament compleix amb els requisits establits per l'anterior govern de la Generalitat Valenciana per a poder cedir l'immoble a la conselleria i que fora aquesta qui s'ocupara íntegrament de la seua gestió.

En marxa la instal·lació d'un ascensor del Conservatori
Seu del Conservatori de Música i Dansa.

L’empresa adjudicatària del projecte ha començat aquesta setmana els treballs d’instal·lació d’un ascensor de huit places en el Conservatori Municipal de Música i Dansa ‘Juan Cantó’ d’Alcoi. El contracte va ser adjudicat al febrer per més de 82.000 euros i el termini d’execució és de dos mesos.
El regidor d’Educació, Alberto Belda, assenyala que “aquesta intervenció era molt necessària i demandada per a dotar d’accessibilitat a un edifici que, a causa de les seues especials característiques arquitectòniques i patrimonials, ha requerit d’un projecte especialment precís i acurat”.
A més, amb aquesta obra, l’Ajuntament compleix amb els requisits establits per l’anterior govern de la Generalitat Valenciana per a poder cedir l’immoble a la conselleria i que fora aquesta qui s’ocupara íntegrament de la seua gestió. “Actualment, el consistori està assumint unes competències que no li corresponen per a garantir un servei tant a Alcoi com a les poblacions d’aquestes comarques. Es tracta d’una despesa de més d’un milió d’euros a l’any en personal i manteniment que repercuteixen directament sobre les arques municipals”, indica Belda.
L’edil va lamentar el canvi de postura de l’actual govern de la Generalitat, que va descartar, de moment, fer-se càrrec de la gestió. “Confiem que la conselleria d’Educació ho reconsidere i tinga en consideració les seues obligacions i l’esforç que està realitzant aquest Ajuntament”.
Belda afig que les obres han començat ara per a evitar el màxim de molèsties al cos docent i a l’alumnat del centre, amb l’objectiu que l’ascensor estiga instal·lat per a l’inici del pròxim curs. En aquests moments, l’empresa està senyalitzant la zona d’obra i fent apilament de materials i s’espera que en els pròxims dies arribe el conjunt de la maquinària.

Send this to a friend