En marxa les millores en els polígons d’Ibi

Les actuacions estan derivades de les ajudes rebudes per l'IVACE

En marxa les millores en els polígons d'Ibi
En l’avinguda de València es construirà una rotonda.

Al llarg d’aquestes setmanes estava previst que donaren principi les actuacions de millora viària en els polígons d’Ibi, derivades de les ajudes rebudes per l’IVACE. Els treballs es duen a terme en els polígons El Derramador i Casa Pau, i compten amb 109.386 i 197.221 euros respectivament.

Des del consistori iberut es detalla que les actuacions de millora se centraran en l’avinguda de la Província i l’avinguda de València, sent aquestes artèries principals per a l’accés i eixida de tot el polígon industrial.

En el cas de la primera avinguda citada, la idea és que els treballs duren 15 dies, i consisteixen en la millora de l’asfalt de l’eixida d’Ibi cap a Alacant. Les actuacions obligaran a alguns talls i canvis en el trànsit.

En l’avinguda de València els treballs tindran una duració d’un mes i mig, i es basen en la construcció d’una nova rotonda en l’encreuament de l’avinguda amb el carrer Jaén. Aquesta intervenció també suposarà modificacions en el trànsit i desviaments per altres carrers.

L’Ajuntament assenyala que la localitat ha rebut uns 6 milions des de 2017 per a la millora de zones industrials.

Send this to a friend