Enguany instal·laran unes 17.000 cadires per a veure les entrades

Els abonats poden retirar-les fins al 17 de març, i la venda general serà a partir del dia 20

Enguany instal·laran unes 17.000 cadires per a veure les entrades
El muntatge per a veure les festes de Moros i Cristians inclou tant cadires com tribunes.

Per a les festes de Moros i Cristians d’Alcoi d’enguany s’instal·laran uns 17.000 seients, entre les cadires i les tribunes. Aquesta xifra és menor que l’any passat, quan aquest va datar ronde els 20.000.
Segons informació facilitada des de l’Associació de Sant Jordi (ASJ), aquest descens es deu principalment al retorn a les tribunes habituals que se situen en el tram final de l’avinguda País Valencià. Sobre això, recordar que l’any passat es va instal·lar la infraestructura de la tribuna però es van col·locar cadires de fusta, la qual cosa va llevar molt d’espai entre les diferents files, i va provocar diverses queixes.
Per a aquest 2023 es torna als seients de plàstic habituals, la qual cosa suposa un descens en la quantitat de seients disponibles. Així mateix, en la tribuna de la plaça d’Espanya, la que se situa en la vorera on està el *Teatre Calderón, hi haurà menys files –i per tant, menys seients– amb l’objectiu d’atorgar major comoditat als espectadors.
Avancen també que no s’instal·larà tribuna a l’interior de la Glorieta, ja que, pel que sembla, no compensaven els ingressos generats amb les despeses.

AUGMENT DE PREUS
Sobre el preu de les cadires i les tribunes, aquest ha augmentat respecte a l’any passat, i segons al·lega l’entitat festera, això es deu bàsicament a l’augment dels costos que hi ha hagut en aquest sentit, i és que, sobre la base de les dades aportades, aquest cost ha increment en més de 40.000 euros per a la *Associació.
L’increment de preus varia segons la zona i també depenent de si és per a filà, associat-abonat o general/abonat, i aquest va de 2 euros fins a 5. El preu de les cadires de la processó ha passat de 3 a 5 euros.
Els abonats poden retirar les cadires fins al 17 de març, mentre que la venda general –6000 seients– serà del 20 de març al 17 d’abril. L’horari és de 10 a 13 i de 16’30 a 19’30 hores.

Send this to a friend