Entreguen mig milió de mascaretes sanitàries a benefici de Creu Roja

L'empresa valenciana, TST No Teixit S.L. va fer la donació en les noves instal·lacions d'Agullent

Entreguen mig milió de mascaretes sanitàries a benefici de Creu Roja
Van fer una donació de 556.200 mascaretes reutilitzables

Dirigents de Creu Roja, entre els quals estava la presidenta de l’Assemblea de Banyeres de Mariola, María Jesús Montava, així com Mari Carmen Sayas, responsable d’Intervenció Social de Creu Roja Ontinyent, van estar en l’acte de donació de 556.200 màscares reutilitzables realitzat per empresa valenciana TST No Teixit S.L. a la benèfica institució.

La donació d’aquest material a Creu Roja es va fer en les noves instal·lacions que té l’empresa a Agullent i va comptar amb la presència dels cofundadors de la mercantil, Juan Miguel Guijarro (CEO) i Cristina Belda (Customer Service Manager), a més de l’alcalde d’Agullent, Pau Muñoz, i regidors de Promoció Econòmica i d’Igualtat d’Ontinyent, Pablo Úbeda i Nataliz Enguix, respectivament.

En declaracions de Cristina Belda, “durant aquest últim any, en el qual la societat ha hagut d’adaptar-se a nous hàbits per les mesures de contenció a la COVID-19, sabem la importància que té l’ús de les màscares per al control de la pandèmia i som conscients de la despesa econòmica que suposa per a les persones més vulnerables. És per això que ens veiem en la necessitat de contribuir i posar el nostre granet d’arena”.

TST No Teixit S.L., que es dedica al subministrament de materials no-teixits i a la fabricació d’articles no teixits de protecció, es va transformar ràpidament per a atendre la urgència sanitària i trucada que es feia des del Ministeri de Sanitat, adaptant algunes de les seues línies de fabricació per a la producció de màscares, i instal·lant 5 noves màquines per a la fabricació de Mascaretes Quirúrgiques i FFP2.

Actualment, l’empresa compta amb llicència definitiva com a fabricant de producte sanitari, té 2 sales blanques, i una capacitat productiva de 9 milions de mascaretes mensuals.

Send this to a friend