Entren en servei nous vestuaris en el poliesportiu Francisco Laporta

A la posada en funcionament fa unes setmanes dels vestuaris del Camp de Futbol Municipal se sumen des de fa uns dies els nous vestuaris de la Pista Exterior Coberta

Entren en servei nous vestuaris en el poliesportiu Francisco Laporta
Vestidors del nou camp de futbol del poliesportiu Francesc Laporta

El Poliesportiu Municipal Francisco Laporta creix i s’adapta a les noves necessitats i demandes de l’esport i els esportistes que practiquen les seues modalitats en ell. Des de fa unes setmanes s’han finalitzat i posat en marxa dues noves zones de vestuaris.

La primera d’elles situada en el Camp de Futbol Municipal. Aquesta zona consta de quatre vestuaris per als esportistes, un vestuari per a àrbitres, un magatzem i un espai per a lavabos públics.

La segona zona es troba en la pista exterior coberta i consta també de quatre vestuaris per a esportistes, un espai per a àrbitres i un altre on s’ha instal·lat la caldera.

“D’aquesta manera es millora i complementa el servei cap als i les esportistes i s’optimitzen els espais que, com en el cas dels vestuaris de la pista exterior, estaven completament abandonats, plens d’humitats i sense cap ús. Des de la Regidoria continuem treballant perquè la nostra ciutat compte amb les millors instal·lacions esportives possibles”, ha afirmat el regidor d’Esports, Alberto Belda.

Advertisements

Send this to a friend