Equip de mantega

L'Alcoyano tanca la setmana de 9 punts amb només un després de caure 2-1 davant el At. Balears després d'avançar-se en el marcador

Alineació inicial del CD Alcoyano

El pitjor de la derrota en el Estadi Balears no és haver donat vida a un rival directe i d’haver tancat una setmana il·lusionant de la pitjor manera possible, és la pobra sensació que deixa l’Alcoyano, que va tornar a repetir molts dels errors del dimecres en el Nou Colombí de Huelva, mostrant-se com un equip de mantega, sense ànima i que s’ensorra al menor contratemps.

La derrota 2-1 enfront del At. Balears suposa una enorme decepció quan l’equip donava la sensació que era altre i que havien quedat arrere les penúries del principi. Però la sagnia segueix, no sols en defensa, sinó que les seues desconnexions li estan costant molts punts. Ha naufragat la defensa, però també el centre del camp que va permetre que els locals campejaren a plaer en molts moments del xoc.

Massa apatia. Va ocórrer a Huelva i ha tornat a aparéixer en l’Estadi Balears. I això que les coses van començar bé per al Deportivo. Els blanc-i-blaus, que presentaven amb les novetats dels Sergi López i García per Campabadal i Pablo Ganet, s’avançaven en el marcador als quatre minuts. Bona recuperació del Deportivo en el centre del camp, Nieto jugant de 8 prolonga sobre el desmarcatge de Sergi López, que trenca per l’esquerra i acaba superant l’eixida desesperada del meta Ramón.

Com va succeir en La Rosaleda fa dues setmanes, l’Alcoyano manava en el partit i en el resultat, res a veure amb l’arrancada del dimecres en el Nou Colombí de Huelva on els de Vicente Parras van caminar com a pollastre sense cap. Tota una declaració d’intencions, encara que veient el desenvolupament de la primera part el Deportivo va cometre l’error d’acabar cedint massa terreny, la qual cosa va acabar sent letal per als seus interessos.

Sis després, en el minut 10, Pastrana va controlar en la frontal, va retallar i el seu tret en paràbola es va anar fregant el pal dret de Jaume Valens. En el 18, córner llançat per Lara neutralitzat per Ramón amb la seua eixida de punys. A la mitja hora, Miquelet intenta sorprendre a Jaume Valens amb el seu llançament des de la frontal que el mallorquí es trau de damunt com pot.

L’At. Balears arribava cada vegada més i amb més perill, fins que en el minut 37, un centre des de la dreta el caboteja el ex blanc-i-blau Roberto Alarcón avançant-se a l’acció de la saga del Deportivo. Un golàs al qual Agüero ha tractat de respondre un minut després, però la sabatada del malagueny l’ha acabat atallant el meta balear sense massa problemes.

L’inici de la segona part tampoc va estar mal. Als sis minuts, incursió per banda esquerra de Sergi García, retalla al seu marcador i abans de trepitjar àrea, alça el cap i acaba disparant al travesser. Excel·lent acció individual del català que va poder ser perfectament el 1-2 en el marcador. Tres minuts després, l’ocasió és per a Juanan, però el de L’Olleria remata de cap fluix a les mans de Ramón.

Desídia final
No obstant això, en el 69, la desídia en el centre del camp del Deportivo permet que l’At. Balears arme un ràpid atac amb centre de David Navarro i allí apareix el cap de David Rodríguez per a marcar a plaer en el segon pal davant la mirada de Campabadal i Primi. Amb el 2-1, es va acabar l’Alcoyano. És més, el quadre balear va poder fer el tercer, després que  Roberto Alarcón es plantara davant Jaume Valens, qui salva el gol ficant la seua mà esquerra a baix, en el posterior rebuig es reclama penal de Farru sobre David Rodríguez. Tot el que va vindre després va ser un voler i no poder. El pròxim partit a casa serà el dissabte a la vesprada enfront de l’At. Madrid B.

Fitxa tècnica

At Balears: Ramón, Forniés, Juanra, Ofoli, David Navarro, Roberto Alarcón, Nana, Toni Ramón (84′ Villapalos), Miguelete (61′ Jaime Sierra), Pastrana (84′ Ortega) i David Rodríguez (90′ Raúl Gonzalez).

Alcoyano: Jaume Valens, Sergi López (53′ Campabadal), Primi, Farru, Nieto, Lara (74′ Armental), Albisua (74′ Pablo Ganet), Juanan, Sergi García, Agüero y Pradera.

Àrbitre: Romero Freixas (Català). Va amonestar als locals Toni Ramón, Toni Ramón, Forniés i Villapalos i als visitants Agüero i Albisua.

Els gols: 0-1 (min. 4) Sergi García. 1-1 (min. 38) Roberto Alarcón. 2-1 (min. 69) David Rodríguez.