És l’hora de Ganet

S'espera que explote davant el seu ex equip

És l'hora de Ganet
Pablo Ganet en un partit d’aquesta temporada amb l’Alcoyano.

La passada temporada, plantilla i afició va acabar rendida a la màgia de Moyita. El club va intentar tirar la resta i convertir-li en el jugador millor pagat, però va decidir marxar-se al Castelló. Vist amb perspectiva, el sevillà no es va equivocar, és titular d’un equip que marxa com un tir feia el títol i l’ascens a Segona Divisió.

L’experiència d’un jugador diferencial a la sala de màquines, va fer que a l’estiu l’Alcoyano rastrejara el mercat i decidira apostar per Pablo Ganet, un jugador de sobrada experiència en la categoria i que venia de moure els fils en un equip amb les aspiracions del Murcia, on tenia galons d’heroi després de ser l’autor del gol de l’ascens a Primera Federació.

L’operació es va retardar perquè no volien deixar-li marxar i va arribar dies abans de tancar-se el mercat estival. La història ha tornat a repetir-se, ja que com va ocórrer amb *Moyita, ha acabat per passar desapercebut en la primera volta i la millor versió de Pablo *Ganet s’ha vist en comptagotes. Ni com 10 ni com 8 ha acabat de funcionar.

Però la seua enlluernadora actuació en la Copa d’Àfrica amb Guinea Equatorial i les bones prestacions que va mostrar en el Nuevo Mirador d’Algesires, tirant-se l’equip a l’esquena en la mitja hora que va estar sobre la gespa, fan pensar que hi ha llum al final del túnel. Només va faltar que entrara eixe llançament de falta a cinc minuts del final que el porter de l’Algesires va desviar a córner amb la punta dels guants.

Damunt estarà el Múrcia enfronte. En la primera volta va ser ovacionat quan va ser substituït en la Nova Condomina. Ha arribat la seua hora i el duel d’aquesta nit (20 hores) es presenta com el millor aparador amb tota la segona volta per davant perquè un dels talents de la categoria es reivindique i per fi servei a brillar el seu futbol. S’espera possiblement la millor entrada de la temporada amb l’Alcoyano en el seu millor moment, almenys en el Collao, on ha guanyat els tres partits que ha disputat en el que portem d’any.

Vicente Parras recupera efectius i per primera vegada en molt de temps tindrà a tot l’equip disponible. Imanol, Primi i Álvaro Vega jugaran advertits, però tornen Farru, Albisua i Agüero després de complir sanció. Tot apunta al fet que hauran canvis en totes les línies menys en la porteria.

El Múrcia arriba llançat –no perd des del 17 de desembre en Castalia– i s’espera un desplaçament massiu d’aficionats granes, malgrat que la Federació de Penyes va declinar organitzar un viatge conjunt com a protesta pels 20 i 25 euros que costa l’entrada per a l’afició visitant.

Vicente Parras no li estranyaria veure aquesta nit a un rival més preocupat de jugar ben abrigallat que d’anar pel partit des del primer minut. “No és una cosa que em sorprendria. En els cinc anys que porte ací, un 90% dels equips venia pensant en l’empat. Em dona confiança el rendiment que estem donant. La línia que volem és el partit del Recreatiu, vam demostrar caràcter i si tornem a jugar igual serà difícil que se’ns escapen punts”.

Send this to a friend