Es reinicien les obres de millora en el camp municipal del Collao

El temps estipulat per a fer aquestes obres és de dos mesos

Es reinicien les obres de millora
Visita a les obres de representants del Club i l’Ajuntament.

Les obres de millora i reforma del Camp Municipal del Collao s’han pogut reiniciar aquesta setmana en comptar ja amb l’autorització de Conselleria, després d’haver retirat l’amiant seguint tots els protocols pertinents. Unes actuacions que ja van començar fa unes setmanes amb una primera reforma consistent en la impermeabilització i pintat de part de la graderia de Gol B.

Cal recordar que les reformes entren dins d’un paquet d’actuacions incloses en el Pla + Esport 2021 de la Diputació d’Alacant, amb un pressupost total de 131.635,51 euros finançats en un 58% per la Diputació d’Alacant i la resta per l’Ajuntament d’Alcoi.

Les actuacions que estan en plena execució i que es van reiniciar aquest dilluns, consisteixen en la reconstrucció i adequació dels banys i els bars de les zones de Gol A i Gol B. El temps estipulat per a fer aquestes obres és de dos mesos, unes millores que inclouran també la recuperació del cartell històric situat al costat de Gol A amb General, on es veia perfectament el rètol Camp del Collao.

El vicealcalde i regidor d’Obres, Jordi Martínez, juntament amb personal tècnic de l’Ajuntament i el president del CD Alcoyano, Antonio Justicia, van visitar les obres per a conéixer de primera mà en quina situació es troben.

Send this to a friend