Es reprenen les classes en tots els nivells educatius, d’Infantil a FP

Compte arrere per al retorn a les aules de 11.000 alumnes a Alcoi

Es reprenen les classes en tots els nivells educatius, d'Infantil a FP
Un operari fa tasques de manteniment en el col·legi Miguel Hernández, en els dies previs a l’inici del curs. XAVI TEROL

Amb l’inici del mes de setembre els cronòmetres es posen en marxa i tant els alumnes com les seues famílies compten els dies per a tornar de nou a l’activitat escolar. Aquesta jornada marcada en el calendari serà enguany demà, 8 de setembre, i a Alcoi són prop de 11.000 els estudiants que estan cridats a tornar a les aules. La xifra total d’alumnes és similar a la d’anys anteriors, com també l’oferta es manté pràcticament, exceptuant la novetat del col·legi El *Romeral, que incorpora aquest curs una segona unitat de 2 anys.
Indicar que la dada d’alumnat facilitat per l’Ajuntament inclou les quatre ‘escoletes’ –tres són municipals i una de Conselleria–, els nou col·legis concertats i quatre de caràcter públic, així com els tres instituts d’educació Secundària i el de Batoi, que imparteix exclusivament Formació Professional.
L’inici de les classes serà demà dimecres per a tots els nivells, des d’Infantil fins a Secundària i Formació Professional. En el cas del Campus de la Universitat Politècnica de València (UPV), l’activitat acadèmica va donar principi ahir mateix, mentre que la *Escola d’*Art, que imparteix tant cicles formatius com estudis superiors, no reprendrà l’horari lectiu fins al pròxim 20 de setembre. Recordar que per a Infantil i Primària el curs finalitzarà el 21 de juny, i el 17 de juny en ESO i Batxillerat, el mateix que en FP.
Quant als festius, en el primer trimestre seran els dies 12 d’octubre, 1 de novembre, 6 i 8 de desembre. Les vacances de Nadal aniran del 23 de desembre al 7 de gener, tots dos inclusivament, i Setmana Santa, del 14 al 25 d’abril.

Escola d’idiomes i adults
El FPA (Formació de Persones Adultes) Orosia Silvestre reprendrà les classes el dilluns 20 i en ensenyament d’idiomes començaran una setmana després.

Send this to a friend