Ferre & Etiquetes aconsegueix el Premi Alfil a la “Digitalització”

Els guardons es van entregar en l'ADDA d'Alacant

Ferre & Etiquetes aconsegueix el Premi Alfil a la “Digitalització”
Els premis es van atorgar en una gala celebrada en l’ADDA.

Una empresa de Banyeres, Ferre & Etiquetes S.L., ha sigut guardonada recentment amb un dels Premis Alfil, que enguany han complit la seua onzena edició. Ferre & Etiquetes S.L., especialitzada en el disseny i impressió d’etiquetes autoadhesives, ha dut a terme un projecte de transformació a nivell digital, tecnològic i cultural, així com d’imatge, que els ha portat a una modernització global de la companyia. Aquesta circumstància li va donar opció al fet que s’alçara amb un guardó en la categoria “Digitalització”.

Uns altres dels premiats han sigut PLD Space (premi a la innovació), Hidraqua (a la Sostenibilitat), VisitBenidorm (Màrqueting i Comunicació), Antonio Juan Muñecas (a la Trajectòria), Renoveduch (a l’Emprenedoria) i Confederació Empresarial de la Comunitat CEV (Menció Especial).

Aquests guardons són atorgats per l’Associació Empresarial Terciari Avançat i amb ells es reconeix l’esforç innovador d’institucions i empreses que han destacat per les seues inquietuds i activitats empresarials i que mostren la clara voluntat d’estar a l’avantguarda del progrés i d’incloure serveis d’alt valor afegit als seus processos de negoci. Els premis van ser entregats en el transcurs d’una gala que es va celebrar a l’Auditori de la Diputació d’Alacant (ADDA).

Send this to a friend