Festa, humor, música i dansa en el Calderón

S'ha donat a conéixer la programació del segon trimestre de l'any

El concert de Francisco omplirà el Teatre Calderón
El cantant Francisco actuarà hui a Alcoi.

Ja es coneix la programació del Teatre Calderón del segon trimestre d’enguany, corresponent als mesos d’abril, maig i juny.

La Festa copa gran part dels actes del mes d’abril, amb l’acte ‘Vespra d’Abril’ d’aquest dissabte i amb l’últim concert d’exaltació de la música festera el diumenge 2, a més de la representació de ‘Operació Walí’ per part del Quadre Artístic de la’Associació de Sant Jordi (ASJ) els dies 14 i 15 del citat mes.

Com és habitual, la música i la dansa tenen un gran protagonisme en l’escenari del Calderón, i una de les cites més destacades és el concert que oferirà el cantant alcoià Francisco a la fi del mes de maig, concretament, el dia 27.

En aquesta cita, portada per l’Asociación d’Amigo de la Música d’Alcoi, es farà un repàs a les seues millors cançons i un homenatge a Nino Bravo. Els preus oscil·len entre els 25 i 40 euros.

Abans, i també per part d’Amigos de la Música, arribarà al teatre alcoià el musical ‘Jesus Christ Superstar’ el dissabte 8 d’abril, a partir de les 19’30 hores. Aquest musical serà en record de Camilo Sesto.

L’humor també té cabuda en aquesta programació amb l’espectacle de l’humorista valencià Eugeni Alemany ‘A ningú que li passe’ que serà el divendres 19 de maig.

La dansa serà la gran protagonista del mes de juny amb totes les gales de fi de curs dels diferents centres i conservatoris. A més, el ballet Noel Barroso pujarà a escena el musical ‘Tarzán’ els dies 10 i 11 de juny, en diferents sessions i les localitats de les quals ronden entre els 18 i els 20 euros.

Send this to a friend