Francesc Agulló valora La Mostra per a tots els públics

El regidor de cultura de l’Ajuntament d’Alcoi, Francesc Agulló ha fet la seua valoració de la Mostra de Teatre 2013 i ha destacat per damunt de tot que han aconseguir apropar el teatre a el públic d’Alco i comarca i de manera generalitzada; és a dir, per a tots els públics.

Segons Agulló, “els espectacles han estat plens, de gom a gom. Una mostra del que estem dient la tenim amb ‘El tipo de al lado’ amb Maribel Verdú i ‘El Nom’, amb xavi Mira i Joel Joan, que van estar totalment plens”.

Agulló sosté que l’Ajuntament ha fet un gran esforç per per tindre una oferta amb diversitat, amb diferents formats, xicotets i grans espectacles i també teatre al carrer. Segons Agulló, “en aquesta edició hem volgut apropar-nos a les escoles de dansa, també als centres educatius i hi ha hagut representació de clàssics al Teatre Salesià i obres infantils al Centre Cultural, tot açò ha funcionat força bé”.

Pel que fa als programadors, s’han millorat les xifres amb una cinquentena de persones interessades en tot el que ha oferit la Mostra i que fan de portaveus positius del certamen.

Send this to a friend