Fundació Mutua Levante i Bocairent estrenyen llaços amb un conveni

La idea és consolidar les col·laboracions ja realitzades i ampliar-les

Fundació Mutua Levante i Bocairent estrenyen llaços amb un conveni
Elena Turrión i Xavi Molina signant el conveni.

La Fundació Mutua Levante i l’Ajuntament de Bocairent han estret llaços i formalitzat la col·laboració que venen realitzat des de temps arrere amb diverses accions culturals, a través de la signatura d’un conveni materialitzat per la vicepresidenta de la fundació, Elena Turrión, i l’alcalde de la localitat valenciana, Xavi Molina.

“Amb la signatura d’aquest conveni millorarem molt més aquesta relació i reforçarem el compromís cultural que tenim amb Bocairent”, ha assenyalat Turrión en la presentació d’aquest acord. Així mateix, ha detallat que “amb aquest conveni es pretén que aquelles exposicions i activitats que es facen en Fundació Mutua Levante, puguen ser portades a les sales de Bocairent, i al seu torn, que ells ens proposen activitats culturals”.

Per part seua, Xavi Molina ha incidit en què “fins ara les iniciatives han sigut puntuals i de manera esporàdica, i ara tenen un marc de col·laboració que ens permetrà donar-li continuïtat, estabilitat i aprofundir en eixa via d’acció conjunta”.

Després de la signatura del conveni, Fundació Mutua Levante i l’Ajuntament de Bocairent estan treballant en el programa d’actuacions a dur a terme. En el cas de Bocairent, es disposarà de la sala Juan de Juanes i es preveu també sumar la sala d’exposicions del museu municipal Antonio Ferri.

Tant Turrión com Molina han coincidit a apuntar la importància que té per a la Fundació i per al consistori de Bocairent l’activitat cultural: “continuem treballant perquè la política cultural siga estratègica en el municipi”, ha apuntat l’alcalde, mentre que la vicepresidenta ha fet al·lusió a la rellevància que “les empreses siguem prou responsables per a millorar la societat”.

El conveni signat té caràcter anual prorrogable.

Advertisements

Send this to a friend