Fundació Mutua Levante i la Universitat d’Alacant continuen potenciant la cultura

És la cinquena temporada en la qual totes dues institucions van de la mà

Fundació Mutua Levante i la Universitat
Pep Jordà, Tono Belda i Elisa Guillem.

El Campus d’Alcoi de la Universitat d’Alacant ha presentat aquesta setmana, en les instal·lacions de la Fundació Mutua Levante, la programació cultural que realitza a la nostra ciutat gràcies al suport d’aquesta fundació. Es tracta de la cinquena temporada en la qual totes dues institucions van de la mà a través d’un conveni.

La programació d’aquests pròxims mesos és molt variada i extensa, i a més d’activitats concretes, també s’inclouen cursos en l’estació científica Font Roja Natura UA, una exposició i cinema per a centres educatius, col·lectius i associacions.

El coordinador de les activitats culturals del Campus d’Alcoi de la UA, Tono Belda, va anunciar en roda de premsa que es contempla la instal·lació d’una estació sísmica i meteorològica en el CCJ, lloc en el qual s’impartiran dos cursos de Magisteri de la UA.

La primera de les activitats d’aquesta programació serà dijous que ve, a les 19 hores, en la Cambra de Comerç, on es presentarà el llibre ‘La xicoteta guia de fauna de Mariola i Font Roja’. També hi ha activitats englobades en la Setmana Modernista, com és el cas de cinema mut, els dies 20 i 21 de setembre en la Fundació Mutua Levante.

A la fi d’aquest mes tindrà lloc una trobada de docents, els dies 27 i 29, en la Cambra de Comerç, que continuarà el 4 d’octubre. Destaca a més un cicle de dones directores de cinema, des de finals d’octubre fins a febrer de 2024.

La regidora de Cultura, Elisa Guillem, va posar l’accent en la gran “diversitat cultural” d’aquesta programació i en el fet de donar “visibilitat a les dones artistes”, tractant a la “dona com a subjecte i no com a objecte”.

Per part seua, el secretari del Patronat de la fundació, Pep Jordà, va detallar algunes de les activitats de la pròpia Fundació, comptant la setmana vinent amb la inauguració de dues exposicions, els dies 13 i 15. ‘El cau dels sorpreses’ de Pep Sou i ‘Identidades cruzadas’ són les dues mostres.

Send this to a friend