Gran afluència en el primer dia del Mercat de Nadal

La Glorieta alberga aquesta ja tradicional cita fins al diumenge

Gran afluència en el primer dia del Mercat de Nadal
Imatge d’aquest matí del Mercat de Nadal.

Alcoi ha arrancat el pont de la Constitució i de la Immaculada amb la inauguració del Mercat de Nadal que alberga el parc de la Glorieta fins a aquest diumenge.

Un total de 40 parades –37 comercials i 3 d’entitats socials– conformen aquesta cita que ha començat amb gran afluència tal com han destacat el regidor de Comerç i vicealcalde, Àlex Cerradelo, i l’alcalde, Toni Francés, en l’acte inaugural que ha comptat amb música i dansa tradicional.

Cerradelo ha assenyalat que les persones que assistisquen al Mercat poden trobar des de gastronomia de dolços nadalencs a productes nadalencs i que s’ha intentat que “tot el producte que hi ha siga de quilòmetre 0″. Així mateix, ha fet al·lusió a les diferents activitats que s’han programat, tant contacontes, com també hi ha jocs infantils i tallers que duen a terme els propis comerciants, sobre els quals ha dit que “any rere any confien en aquest esdeveniment” i que “entre ells i l’Ajuntament fem gran aquesta tradició alcoiana”.

Per part seua, el primer edil ha remarcat la repercussió econòmica del Mercat de Nadal, ja no sols per als comerços que exposen, si no també per a altres sectors ja que es tracta d’una cita que “atrau a molta gent, que no sols ve a comprar, si no que aprofita per a menjar o sopar ací, per a gaudir de la il·luminació pròpia nadalenca que tenim, o per a veure el Betlem de Tirisiti o fer qualsevol de les tantes coses que ofereix el Nadal Alcoià”.

Així mateix, ha avançat que s’està treballant a augmentar les opcions del Mercat, ja que “s’han quedat fora comerciants que volien participar i no ha sigut possible. La demanda cada vegada és més alta”.

L’horari del Mercat de Nadal és d’11 a 14’30 i de 17 a 20’30 hores, cada dia d’aquesta setmana, fins al diumenge.

Send this to a friend